Black Red White na dobre urządziło się w Lublinie

Już w najbliższy piątek, 17 listopada, mieszkańcy Lubelszczyzny, będą mogli zrobić swoje pierwsze zakupy w nowo otwartym salonie Black Red White w centrum handlowym Skende Shopping. Z tej okazji marka przygotowała dla wszystkich miłośników aranżacji domowych wnętrz wyjątkowe ekspozycje i atrakcyjne promocje.

Skende Shopping to najnowsze centrum na mapie Lublina. Od 17 listopada klienci będą mogli skorzystać z bogatej oferty handlowej, którą przygotowali dla nich inwestorzy. Jednym z największych najemców powierzchni handlowej została marka Black Red White, która jest dobrze znana w regionie. Firma od samego początku swojego istnienia związana jest z Lubelszczyzną, gdzie od ponad 25 lat projektuje oraz produkuje własne meble.
Nowy salon Black Red White o powierzchni ponad 1 000 m2 to idealne miejsce dla miłośników dobrego stylu i wysmakowanych aranżacji wnętrz. Na miejscu będzie można zobaczyć wiele ciekawych produktów, w tym meble pokojowe, wypoczynkowe, szafy, dodatki i dekoracje. Nie zabraknie również najnowszej kolekcji mebli minimalistycznych oraz mebli kuchennych. Piękne aranżacje oraz szeroki asortyment produktów pozwolą znaleźć coś dla siebie miłośnikom wielu stylów w aranżacji wnętrz.
Wszyscy klienci, którzy odwiedzą salon Black Red White, będą mogli liczyć na atrakcyjne okazje cenowe. W promocyjnych cenach znajdą się m.in. artykuły do kuchni, takie jak komplet naczyń obiadowych, patelnie, czy noże. W wyjątkowych cenach dostępne będą również wybrane meble: stoły, krzesła, komody oraz materace. Dodatkowo w dniach od 17 listopada do 5 grudnia będzie można rozłożyć swoje zakupy na 50 wygodnych rat 0%. To dobra okazja dla wszystkich, którzy w najbliższym czasie planują remont swojego mieszkania lub domu.
Wszystkie osoby, które w dniu otwarcia, pojawią się w Skende Shopping, będą mogły wziąć udział w loterii organizowanej przez centrum handlowe. Do wygrania jest wiele atrakcyjnych nagród, a wśród nich m.in. 200 kart podarunkowych o wartości 50 zł do sklepu Black Red White.
Skende Shopping oraz najnowszy salon Black Red White znajdują się przy al. Spółdzielczości Pracy 88 w Lublinie. Otwarcie kompleksu zaplanowane jest na 17 listopada, godz. 10:00.

Black Red White_otwarcie salonu Black Red White w Lublinie_13 11 2017.docx

5 nowoczesnych rozwiązań do przechowywania

Gotowanie to z jednej strony przyjemność i doskonała zabawa, a z drugiej źródło kilku mniej lubianych czynności, takich jak krojenie, obieranie, sortowanie śmieci czy zmywanie naczyń oraz sprzątanie. Co zrobić by zachować radość z przygotowywania posiłków oraz cieszyć się ładem w kuchni? Black Red White dzieli się kilkoma praktycznymi poradami dotyczącymi sztuki przechowywania i porządkowania.
Black Red White z nowym dyrektorem HR

Największa grupa meblarska w Polsce – Black Red White, zatrudniła nową Dyrektor Personalną, którą została Anna Woźniak. Obejmując swoje stanowisko, od maja przejmie ona koordynację oraz planowanie wszelkich kwestii związanych z zarządzaniem zasobami ludzkim w Black Red White S.A. oraz we wszystkich spółkach zależnych.
O jakiej kuchni marzą Polacy?

Klasyczna, minimalistyczna, a może utrzymana w duchu przemysłowego loftu? Najnowsze badanie zrealizowane na zlecenie marki Black Red White pokazuje, jakie kuchnie cieszą się wśród Polaków największą popularnością. Wyraźnie widać, że styl kuchni jest istotnym elementem, ale ponad panującą modę badani przedkładają funkcjonalność i plan tego wyjątkowego wnętrza.

Kontakt

Black Red White SAul. Krzeszowska 6323-400 BiłgorajNIP 918-17-45-428KRS Nr 0000089493Sąd Rejonowy Lublin-Wschód w Lublinie z siedzibą w Świdniku,VI Wydział Gospodarczy KRSKapitał Zakładowy: 176.359.520,00 złBiuro Obsługi Klientaod pn. do pt. w godz: 07:00 - 17:00tel. +48