Black Red White na dobre urządziło się w Lublinie

Już w najbliższy piątek, 17 listopada, mieszkańcy Lubelszczyzny, będą mogli zrobić swoje pierwsze zakupy w nowo otwartym salonie Black Red White w centrum handlowym Skende Shopping. Z tej okazji marka przygotowała dla wszystkich miłośników aranżacji domowych wnętrz wyjątkowe ekspozycje i atrakcyjne promocje.

Skende Shopping to najnowsze centrum na mapie Lublina. Od 17 listopada klienci będą mogli skorzystać z bogatej oferty handlowej, którą przygotowali dla nich inwestorzy. Jednym z największych najemców powierzchni handlowej została marka Black Red White, która jest dobrze znana w regionie. Firma od samego początku swojego istnienia związana jest z Lubelszczyzną, gdzie od ponad 25 lat projektuje oraz produkuje własne meble.
Nowy salon Black Red White o powierzchni ponad 1 000 m2 to idealne miejsce dla miłośników dobrego stylu i wysmakowanych aranżacji wnętrz. Na miejscu będzie można zobaczyć wiele ciekawych produktów, w tym meble pokojowe, wypoczynkowe, szafy, dodatki i dekoracje. Nie zabraknie również najnowszej kolekcji mebli minimalistycznych oraz mebli kuchennych. Piękne aranżacje oraz szeroki asortyment produktów pozwolą znaleźć coś dla siebie miłośnikom wielu stylów w aranżacji wnętrz.
Wszyscy klienci, którzy odwiedzą salon Black Red White, będą mogli liczyć na atrakcyjne okazje cenowe. W promocyjnych cenach znajdą się m.in. artykuły do kuchni, takie jak komplet naczyń obiadowych, patelnie, czy noże. W wyjątkowych cenach dostępne będą również wybrane meble: stoły, krzesła, komody oraz materace. Dodatkowo w dniach od 17 listopada do 5 grudnia będzie można rozłożyć swoje zakupy na 50 wygodnych rat 0%. To dobra okazja dla wszystkich, którzy w najbliższym czasie planują remont swojego mieszkania lub domu.
Wszystkie osoby, które w dniu otwarcia, pojawią się w Skende Shopping, będą mogły wziąć udział w loterii organizowanej przez centrum handlowe. Do wygrania jest wiele atrakcyjnych nagród, a wśród nich m.in. 200 kart podarunkowych o wartości 50 zł do sklepu Black Red White.
Skende Shopping oraz najnowszy salon Black Red White znajdują się przy al. Spółdzielczości Pracy 88 w Lublinie. Otwarcie kompleksu zaplanowane jest na 17 listopada, godz. 10:00.

Black Red White_otwarcie salonu Black Red White w Lublinie_13 11 2017.docx

Zabawa, nauka i relaks – czyli aranżacja pokoju dziecięcego

Aranżacja pokoju dziecięcego to często duże wyzwanie, z którym wiąże się umiejętne połączenie marzeń malucha oraz pragmatycznych oczekiwań dorosłych. Black Red White radzi jak urządzić pokój dziecka, aby pogodzić pragnienia wszystkich domowników i stworzyć przestrzeń, w której dziecko poczuje się dobrze, a Ty będziesz miał pewność, że ma też odpowiednie warunki do nauki, rozwoju i odpoczynku.

Black Red White wspiera polskie festiwale filmowe

Festiwale Nowe Horyzonty oraz Dwa Brzegi to jedne z najważniejszych wydarzeń w polskim kalendarzu filmowym. W tym roku marka Black Red White, jako sponsor, wspiera te wyjątkowe święta kina niezależnego.
Praktyczny poradnik wyboru sofy idealnej

Piękna, wygodna, duża, funkcjonalna – czy tak wygląda sofa idealna? To pytanie powinien zadać sobie każdy, kto stoi przed zakupem mebli tapicerowanych do swojego salonu. Jesteś rodzinny, gościnny, kochasz zwierzęta, a możesz uwielbiasz design? Twój wybór powinien być dopasowany do stylu życia, który prowadzisz. Korzystając z porad Black Red White, będzie Ci łatwiej podjąć tę ważną decyzję.