Przepis na udany i kreatywny weekend z Black Red White

Już 18 listopada startuje „Weekend z ekspertami” organizowany przez Black Red White z okazji metamorfozy salonu na Bielanach Wrocławskich. Na klientów sklepu czekać będzie wiele atrakcji, a wśród nich m.in. warsztaty DIY z wytwarzania świec, profesjonalne porady projektantów i ekspertów od sprzętu AGD, spotkania z fizjoterapeutami oraz konkursy z nagrodami.

„Weekend z ekspertami” organizowany przez markę Black Red White może okazać się nie lada gratką dla wszystkich fanów projektowania wnętrz, DIY, a także dla tych, którzy w najbliższym czasie planują remont domu lub mieszkania, potrzebują pomocy profesjonalisty lub inspiracji w zakresie aranżacji własnej przestrzeni.

Zainspiruj się wiedzą

W trakcie „Weekendu z ekspertami” klienci salonu Black Red White będą mogli skorzystać z darmowych porad ekspertów. Specjaliści od oświetlenia doradzą, jak zminimalizować odczuwalny jesienią i zimą brak światła, ograniczyć negatywny wpływ tego zjawiska na nasze samopoczucie oraz jak najlepiej rozplanować oświetlenie w naszym domu. Klienci będą mogli spotkać się także z profesjonalnymi projektantami wnętrz, którzy bezpłatnie pomogą stworzyć projekt wybranego pomieszczenia i doradzą w kwestii doboru dodatków. Osoby, które 18 i 19 listopada odwiedzą salon Black Red White, mogą liczyć również na pomoc i porady fizjoterapeutów oraz ekspertów od sprzętu AGD, takich marek jak Bosh, Amica, Beko, Samsung, Siemens czy Zelmer, którzy wskażą najlepsze rozwiązania do każdej kuchni.

Zrób to sam

Oprócz garści porad i wiedzy, nie zabraknie też atrakcji, szczególnie dla miłośników samodzielnego tworzenia dodatków. Klienci, którzy w ten weekend odwiedzą salon Black Red White, będą mieli okazję wziąć udział w warsztatach z wyrabiania świec żelowych. Personalizacja przedmiotów, którymi się otaczamy, jest dziś coraz silniejszym trendem, dlatego organizatorzy warsztatów przewidzieli możliwość stworzenia wyjątkowej świecy, poprzez wybór odpowiedniej kompozycji zapachowej i dodanie etykiety z dowolnym napisem bądź dedykacją. Gotową świecę będzie można zapakować w eleganckie pudełko i podarować komuś bliskiemu.

Weź udział we wspólnej zabawie

„Weekend z ekspertami” to także wyjątkowa zabawa dla całej rodziny. Najmłodsi uczestnicy wydarzenia będą mogli wystartować w poszukiwaniach pluszowych chomików Precli, które będą ukrywać się w zakamarkach salonu. Dorośli z kolei będą mieli okazję wziąć udział w konkursach, w których do wygrania są atrakcyjne nagrody w postaci drobnego sprzętu AGD.
 „Weekend z ekspertami” już 18 i 19 listopada w salonie Black Red White na Bielanach Wrocławskich, ul. Czekoladowa 24.

Black Red White_Weekend z ekspertami we Wrocławiu_13 11 2017.docx

Odpocznij w sypialni w Twoim stylu

Czysty minimalizm, przytulna bliskość czy może surowy loft – w którym z tych stylów powinna być utrzymana Twoja wymarzona sypialnia? Już teraz w ofercie Black Red White można znaleźć nowe propozycje mebli, które pozwolą zaaranżować to najbardziej intymne miejsce w domu w sposób, który będzie sprzyjał odpoczynkowi i odpowiadał Twoim upodobaniom.
Czego nie może zabraknąć w dziecięcym pokoju?

Pokój dziecięcy to nie tylko prywatne królestwo dziecka czy nastolatka, ale także przestrzeń do nauki, zabawy i wypoczynku. Dlatego jego aranżacja wymaga odpowiedniego przygotowania. O czym należy pamiętać? Jak sprawić, by to wnętrze było piękne, funkcjonalne, wygodne i zgodne z oczekiwaniami dziecka? Podpowiadamy na co należy zwrócić szczególną uwagę.
Zabawa, nauka i relaks – czyli aranżacja pokoju dziecięcego

Aranżacja pokoju dziecięcego to często duże wyzwanie, z którym wiąże się umiejętne połączenie marzeń malucha oraz pragmatycznych oczekiwań dorosłych. Black Red White radzi jak urządzić pokój dziecka, aby pogodzić pragnienia wszystkich domowników i stworzyć przestrzeń, w której dziecko poczuje się dobrze, a Ty będziesz miał pewność, że ma też odpowiednie warunki do nauki, rozwoju i odpoczynku.

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.