Przepis na udany i kreatywny weekend z Black Red White

Już 18 listopada startuje „Weekend z ekspertami” organizowany przez Black Red White z okazji metamorfozy salonu na Bielanach Wrocławskich. Na klientów sklepu czekać będzie wiele atrakcji, a wśród nich m.in. warsztaty DIY z wytwarzania świec, profesjonalne porady projektantów i ekspertów od sprzętu AGD, spotkania z fizjoterapeutami oraz konkursy z nagrodami.

„Weekend z ekspertami” organizowany przez markę Black Red White może okazać się nie lada gratką dla wszystkich fanów projektowania wnętrz, DIY, a także dla tych, którzy w najbliższym czasie planują remont domu lub mieszkania, potrzebują pomocy profesjonalisty lub inspiracji w zakresie aranżacji własnej przestrzeni.

Zainspiruj się wiedzą

W trakcie „Weekendu z ekspertami” klienci salonu Black Red White będą mogli skorzystać z darmowych porad ekspertów. Specjaliści od oświetlenia doradzą, jak zminimalizować odczuwalny jesienią i zimą brak światła, ograniczyć negatywny wpływ tego zjawiska na nasze samopoczucie oraz jak najlepiej rozplanować oświetlenie w naszym domu. Klienci będą mogli spotkać się także z profesjonalnymi projektantami wnętrz, którzy bezpłatnie pomogą stworzyć projekt wybranego pomieszczenia i doradzą w kwestii doboru dodatków. Osoby, które 18 i 19 listopada odwiedzą salon Black Red White, mogą liczyć również na pomoc i porady fizjoterapeutów oraz ekspertów od sprzętu AGD, takich marek jak Bosh, Amica, Beko, Samsung, Siemens czy Zelmer, którzy wskażą najlepsze rozwiązania do każdej kuchni.

Zrób to sam

Oprócz garści porad i wiedzy, nie zabraknie też atrakcji, szczególnie dla miłośników samodzielnego tworzenia dodatków. Klienci, którzy w ten weekend odwiedzą salon Black Red White, będą mieli okazję wziąć udział w warsztatach z wyrabiania świec żelowych. Personalizacja przedmiotów, którymi się otaczamy, jest dziś coraz silniejszym trendem, dlatego organizatorzy warsztatów przewidzieli możliwość stworzenia wyjątkowej świecy, poprzez wybór odpowiedniej kompozycji zapachowej i dodanie etykiety z dowolnym napisem bądź dedykacją. Gotową świecę będzie można zapakować w eleganckie pudełko i podarować komuś bliskiemu.

Weź udział we wspólnej zabawie

„Weekend z ekspertami” to także wyjątkowa zabawa dla całej rodziny. Najmłodsi uczestnicy wydarzenia będą mogli wystartować w poszukiwaniach pluszowych chomików Precli, które będą ukrywać się w zakamarkach salonu. Dorośli z kolei będą mieli okazję wziąć udział w konkursach, w których do wygrania są atrakcyjne nagrody w postaci drobnego sprzętu AGD.
 „Weekend z ekspertami” już 18 i 19 listopada w salonie Black Red White na Bielanach Wrocławskich, ul. Czekoladowa 24.

Black Red White_Weekend z ekspertami we Wrocławiu_13 11 2017.docx

Black Red White z „Diamentem meblarstwa” za kolekcję Moko

Kolekcja mebli minimalistycznych Moko od Black Red White otrzymała „Diament meblarstwa 2018” w kategorii STREFA DZIENNA – meble klasa premium. Nagrodzona kolekcja to meble do pokoju dziennego utrzymane w duchu ponadczasowego minimalizmu, w których prosty styl doskonale splata się z szeregiem funkcjonalnych rozwiązań.