Przepis na udany i kreatywny weekend z Black Red White

Już 18 listopada startuje „Weekend z ekspertami” organizowany przez Black Red White z okazji metamorfozy salonu na Bielanach Wrocławskich. Na klientów sklepu czekać będzie wiele atrakcji, a wśród nich m.in. warsztaty DIY z wytwarzania świec, profesjonalne porady projektantów i ekspertów od sprzętu AGD, spotkania z fizjoterapeutami oraz konkursy z nagrodami.

„Weekend z ekspertami” organizowany przez markę Black Red White może okazać się nie lada gratką dla wszystkich fanów projektowania wnętrz, DIY, a także dla tych, którzy w najbliższym czasie planują remont domu lub mieszkania, potrzebują pomocy profesjonalisty lub inspiracji w zakresie aranżacji własnej przestrzeni.

Zainspiruj się wiedzą

W trakcie „Weekendu z ekspertami” klienci salonu Black Red White będą mogli skorzystać z darmowych porad ekspertów. Specjaliści od oświetlenia doradzą, jak zminimalizować odczuwalny jesienią i zimą brak światła, ograniczyć negatywny wpływ tego zjawiska na nasze samopoczucie oraz jak najlepiej rozplanować oświetlenie w naszym domu. Klienci będą mogli spotkać się także z profesjonalnymi projektantami wnętrz, którzy bezpłatnie pomogą stworzyć projekt wybranego pomieszczenia i doradzą w kwestii doboru dodatków. Osoby, które 18 i 19 listopada odwiedzą salon Black Red White, mogą liczyć również na pomoc i porady fizjoterapeutów oraz ekspertów od sprzętu AGD, takich marek jak Bosh, Amica, Beko, Samsung, Siemens czy Zelmer, którzy wskażą najlepsze rozwiązania do każdej kuchni.

Zrób to sam

Oprócz garści porad i wiedzy, nie zabraknie też atrakcji, szczególnie dla miłośników samodzielnego tworzenia dodatków. Klienci, którzy w ten weekend odwiedzą salon Black Red White, będą mieli okazję wziąć udział w warsztatach z wyrabiania świec żelowych. Personalizacja przedmiotów, którymi się otaczamy, jest dziś coraz silniejszym trendem, dlatego organizatorzy warsztatów przewidzieli możliwość stworzenia wyjątkowej świecy, poprzez wybór odpowiedniej kompozycji zapachowej i dodanie etykiety z dowolnym napisem bądź dedykacją. Gotową świecę będzie można zapakować w eleganckie pudełko i podarować komuś bliskiemu.

Weź udział we wspólnej zabawie

„Weekend z ekspertami” to także wyjątkowa zabawa dla całej rodziny. Najmłodsi uczestnicy wydarzenia będą mogli wystartować w poszukiwaniach pluszowych chomików Precli, które będą ukrywać się w zakamarkach salonu. Dorośli z kolei będą mieli okazję wziąć udział w konkursach, w których do wygrania są atrakcyjne nagrody w postaci drobnego sprzętu AGD.
 „Weekend z ekspertami” już 18 i 19 listopada w salonie Black Red White na Bielanach Wrocławskich, ul. Czekoladowa 24.

Black Red White_Weekend z ekspertami we Wrocławiu_13 11 2017.docx

5 nowoczesnych rozwiązań do przechowywania

Gotowanie to z jednej strony przyjemność i doskonała zabawa, a z drugiej źródło kilku mniej lubianych czynności, takich jak krojenie, obieranie, sortowanie śmieci czy zmywanie naczyń oraz sprzątanie. Co zrobić by zachować radość z przygotowywania posiłków oraz cieszyć się ładem w kuchni? Black Red White dzieli się kilkoma praktycznymi poradami dotyczącymi sztuki przechowywania i porządkowania.
Black Red White z nowym dyrektorem HR

Największa grupa meblarska w Polsce – Black Red White, zatrudniła nową Dyrektor Personalną, którą została Anna Woźniak. Obejmując swoje stanowisko, od maja przejmie ona koordynację oraz planowanie wszelkich kwestii związanych z zarządzaniem zasobami ludzkim w Black Red White S.A. oraz we wszystkich spółkach zależnych.
O jakiej kuchni marzą Polacy?

Klasyczna, minimalistyczna, a może utrzymana w duchu przemysłowego loftu? Najnowsze badanie zrealizowane na zlecenie marki Black Red White pokazuje, jakie kuchnie cieszą się wśród Polaków największą popularnością. Wyraźnie widać, że styl kuchni jest istotnym elementem, ale ponad panującą modę badani przedkładają funkcjonalność i plan tego wyjątkowego wnętrza.

Black Red White z „Diamentem meblarstwa” za kolekcję Moko

Kolekcja mebli minimalistycznych Moko od Black Red White otrzymała „Diament meblarstwa 2018” w kategorii STREFA DZIENNA – meble klasa premium. Nagrodzona kolekcja to meble do pokoju dziennego utrzymane w duchu ponadczasowego minimalizmu, w których prosty styl doskonale splata się z szeregiem funkcjonalnych rozwiązań.