Black Red White z „Diamentem meblarstwa” za kolekcję Moko

Kolekcja mebli minimalistycznych Moko od Black Red White otrzymała „Diament meblarstwa 2018” w kategorii STREFA DZIENNA – meble klasa premium. Nagrodzona kolekcja to meble do pokoju dziennego utrzymane w duchu ponadczasowego minimalizmu, w których prosty styl doskonale splata się z szeregiem funkcjonalnych rozwiązań.

Konkurs „Diament Meblarstwa” organizowany jest przez Wydawnictwo Meble.pl Sp. z.o.o oraz Meble.pl S.A.. Tegoroczna 12. edycja zgromadziła 90 firm i marek, które zgłosiły aż 174 produkty w trzech różnych kategoriach: meble, akcesoria i komponenty meblowe. Spośród nadesłanych zgłoszeń jury, w skład którego wchodzą architekci, projektanci wnętrz, designerzy i przedstawiciele mediów branżowych, wyłoniło najlepsze produkty w branży wnętrzarskiej. W kategorii STREFA DZIENNA, meble: klasa premium, nagrodę główną otrzymał system Moko, wchodzący w skład najnowszej kolekcji mebli minimalistycznych od Black Red White.
Moko to produkty, które zostawiają wiele przestrzeni na wyrażanie siebie. Proste w formie i pomysłowe w funkcjach meble dają wiele możliwości na urządzenie i organizację domu lub mieszkania. Subtelne, wyważone w proporcjach szafki, komody, regały dodają wnętrzu lekkości, a proste, ponadczasowe formy pozwalają dobierać dodatki w różnych stylach i aranżować wnętrza dokładnie tak, jak tego chcemy. Przy projektowaniu mebli zastosowano wiele sprytnych rozwiązań, które pomagają w organizowaniu przestrzeni i przechowywaniu, jak np. dwustronne ażurowe regały, szafa RTV pozwalająca ukryć TV, czy modułowe komody, które mogą stać na podłodze lub wisieć na ścianie. Szeroka paleta możliwości w połączeniu z prostą stylistyką sprawia, że Moko to meble wyjątkowe.
Kolekcja Moko została stworzona z myślą o domowych projektantach, którzy poszukują ciekawych, oryginalnych rozwiązań, a główną inspiracją jest dla nich stworzenie miejsca dającego przestrzeń do bycia razem, dostosowanego do potrzeb każdego domownika.

Black Red White_Diament Meblarstwa za kolekcję Moko_05 12 2017.docx

Black Red White rozpoczyna współpracę z Havas Media

Black Red White rozstrzygnęło przetarg na dom mediowy. W 2018 roku za kompleksową obsługę marki w zakresie planowania oraz zakupu mediów będzie odpowiadał Havas Media.