Black Red White rozpoczyna współpracę z Havas Media

Black Red White rozstrzygnęło przetarg na dom mediowy. W 2018 roku za kompleksową obsługę marki w zakresie planowania oraz zakupu mediów będzie odpowiadał Havas Media.

Grupa meblarska Black Red White na początku października ogłosiła przetarg na obsługę mediową, do którego przystąpiły: Starcom, Easy Media, Havas Media, Initiative oraz Mediacom. Po analizie propozycji, marka wybrała do współpracy Havas Media, który będzie odpowiedzialny za realizację kampanii reklamowych w telewizji, radiu, prasie, Internecie oraz nośnikach OOH.
Havas Media zaproponował bardzo kreatywne podejście, które w znacznym stopniu wpisuje się w naszą strategię na 2018 rok, a to dla nas najważniejszy wyznacznik. Niestandardowe działania w ciekawy i skuteczny sposób pozwolą uzupełnić nasze plany i kierunki realizowane w ramach platformy „Dziękujemy, że tworzysz Dom”. Oprócz tego wzięliśmy pod uwagę także zaproponowany model współpracy, który jest dla nas niezwykle istotny pod kątem realizacji spójnej linii komunikacji we wszystkich kanałach komunikacji marki – mówi Michał Jaskulski, Dyrektor Marketingu w firmie Black Red White.
Havas Media Group to agencja mediowa specjalizująca się w tworzeniu strategii komunikacji marek w oparciu o filozofię Meaningful Brands. Bogata oferta obejmuje między innymi zaawansowane kampanie online, efektywne kampanie w mediach tradycyjnych uzupełnione o działania product placement. Od 2013 roku polskim oddziałem Havas Media Group zarządza Małgorzata Węgierek.
Ogromnie cieszymy się z wygranej. Praca dla marki Black Red White pozwala nam zaproponować Klientowi efektywną, uszytą na miarę komunikację marketingową bazującą na naszym badaniu i filozofii Meaningful Brands oraz wykorzystać kompetencje naszych unikalnych jednostek, a w szczególności 18 Havas Warsaw i Havas Story Plantation – mówi Renata Wasiak-Sosnowska, CEO Havas Media.
Do tej pory za obsługę mediową marki Black Red White odpowiadał Starcom.

Black Red White_Black Red White rozpoczyna współpracę z Havas Media_19 12 2017.docx

5 nowoczesnych rozwiązań do przechowywania

Gotowanie to z jednej strony przyjemność i doskonała zabawa, a z drugiej źródło kilku mniej lubianych czynności, takich jak krojenie, obieranie, sortowanie śmieci czy zmywanie naczyń oraz sprzątanie. Co zrobić by zachować radość z przygotowywania posiłków oraz cieszyć się ładem w kuchni? Black Red White dzieli się kilkoma praktycznymi poradami dotyczącymi sztuki przechowywania i porządkowania.
Black Red White z nowym dyrektorem HR

Największa grupa meblarska w Polsce – Black Red White, zatrudniła nową Dyrektor Personalną, którą została Anna Woźniak. Obejmując swoje stanowisko, od maja przejmie ona koordynację oraz planowanie wszelkich kwestii związanych z zarządzaniem zasobami ludzkim w Black Red White S.A. oraz we wszystkich spółkach zależnych.
O jakiej kuchni marzą Polacy?

Klasyczna, minimalistyczna, a może utrzymana w duchu przemysłowego loftu? Najnowsze badanie zrealizowane na zlecenie marki Black Red White pokazuje, jakie kuchnie cieszą się wśród Polaków największą popularnością. Wyraźnie widać, że styl kuchni jest istotnym elementem, ale ponad panującą modę badani przedkładają funkcjonalność i plan tego wyjątkowego wnętrza.

Poznaj tajniki udanego spotkania

Wieczór z kumplami, kolacja z ukochaną – każda okazja jest dobra żeby pokazać siebie od jak najlepszej strony. Do 5 stycznia skorzystaj z promocji w Black Red White i wyposaż swoją kuchnię w stylowe szklanki, kieliszki oraz inne produkty, dzięki którym możesz stać się kolekcjonerem niebanalnych gadżetów, a Twoi goście będą się świetnie bawić na organizowanych przez Ciebie spotkaniach.