Black Red White rozpoczyna współpracę z Havas Media

Black Red White rozstrzygnęło przetarg na dom mediowy. W 2018 roku za kompleksową obsługę marki w zakresie planowania oraz zakupu mediów będzie odpowiadał Havas Media.

Grupa meblarska Black Red White na początku października ogłosiła przetarg na obsługę mediową, do którego przystąpiły: Starcom, Easy Media, Havas Media, Initiative oraz Mediacom. Po analizie propozycji, marka wybrała do współpracy Havas Media, który będzie odpowiedzialny za realizację kampanii reklamowych w telewizji, radiu, prasie, Internecie oraz nośnikach OOH.
Havas Media zaproponował bardzo kreatywne podejście, które w znacznym stopniu wpisuje się w naszą strategię na 2018 rok, a to dla nas najważniejszy wyznacznik. Niestandardowe działania w ciekawy i skuteczny sposób pozwolą uzupełnić nasze plany i kierunki realizowane w ramach platformy „Dziękujemy, że tworzysz Dom”. Oprócz tego wzięliśmy pod uwagę także zaproponowany model współpracy, który jest dla nas niezwykle istotny pod kątem realizacji spójnej linii komunikacji we wszystkich kanałach komunikacji marki – mówi Michał Jaskulski, Dyrektor Marketingu w firmie Black Red White.
Havas Media Group to agencja mediowa specjalizująca się w tworzeniu strategii komunikacji marek w oparciu o filozofię Meaningful Brands. Bogata oferta obejmuje między innymi zaawansowane kampanie online, efektywne kampanie w mediach tradycyjnych uzupełnione o działania product placement. Od 2013 roku polskim oddziałem Havas Media Group zarządza Małgorzata Węgierek.
Ogromnie cieszymy się z wygranej. Praca dla marki Black Red White pozwala nam zaproponować Klientowi efektywną, uszytą na miarę komunikację marketingową bazującą na naszym badaniu i filozofii Meaningful Brands oraz wykorzystać kompetencje naszych unikalnych jednostek, a w szczególności 18 Havas Warsaw i Havas Story Plantation – mówi Renata Wasiak-Sosnowska, CEO Havas Media.
Do tej pory za obsługę mediową marki Black Red White odpowiadał Starcom.

Black Red White_Black Red White rozpoczyna współpracę z Havas Media_19 12 2017.docx

Poznaj tajniki udanego spotkania

Wieczór z kumplami, kolacja z ukochaną – każda okazja jest dobra żeby pokazać siebie od jak najlepszej strony. Do 5 stycznia skorzystaj z promocji w Black Red White i wyposaż swoją kuchnię w stylowe szklanki, kieliszki oraz inne produkty, dzięki którym możesz stać się kolekcjonerem niebanalnych gadżetów, a Twoi goście będą się świetnie bawić na organizowanych przez Ciebie spotkaniach.