Przygotuj swój dom na rodzinną celebrację

Jesienią oraz zimą najwięcej czasu spędzamy z rodziną. W Domu. Gdy pogoda nie sprzyja wychodzeniu na zewnątrz, w zaciszu własnego mieszkania możemy wykreować przestrzeń, która będzie zachęcała do wspólnych spotkań i pozwoli przetrwać chłodne miesiące. Warto skompletować wszystkie akcesoria niezbędne do rodzinnej celebracji, aby cieszyć się każdą chwilą spędzoną z najbliższymi.

Zimowy czas to najlepsza okazja, by zacieśnić więzi z rodziną i przyjaciółmi. Aby długie wieczory upływały nam w przyjemnej atmosferze, warto zadbać o kilka szczegółów, dzięki którym nasz Dom stanie się ciepły i przytulny. Najlepszym sposobem na odświeżenie przestrzeni wokół nas jest wymiana kilku dodatków. To drobne zmiany, które nie wymagają dużych nakładów finansowych, a w znacznym stopniu mogą wpłynąć na charakter i funkcję danego pomieszczenia.

Poznaj moc modnych dodatków

Stylowe dodatki potrafią skutecznie ocieplić charakter wnętrza. Lampiony, świece miękkie tekstylia i mnóstwo miejsca na relaks - taki klimat idealnie pasuje do długich, zimowych wieczorów, spędzonych przy ulubionej książce lub z grupką znajomych. W poszukiwaniu modnych dodatków, możesz wybrać się na zakupy do jednego z salonów Black Red White lub zrobić zakupy online na stronie www.brw.com.pl. Do 20 grudnia wybrane produkty i akcesoria kuchenne można kupić nawet 50% taniej. To idealna okazja, aby wprowadzić do wnętrza niepowtarzalny klimat.
Świeczniki w kolorze różowego złota (13,99 zł), stylowe lampiony wykonane z przezroczystego, zielonego szkła z metalowym uchwytem (39,99 zł) oraz świece Rustic w pastelowych odcieniach (5,99 zł) – te elementy zbudują klimatyczną atmosferę niemalże w każdym pomieszczeniu. Miękkie narzuty możemy rozłożyć na łóżku w sypialni lub na fotelu i sofie w salonie. W zimne dni, dobrze mieć zawsze pod ręką kawałek ciepłego materiału, którym możemy się okryć. Narzuta Minnesota w kolorze pudrowego różu (89,99 zł) będzie świetnie współgrać z modnymi w tym sezonie szarościami. Przytulności każdemu pomieszczeniu nada też miękki dywan Fuzzy (70x120 / 59,99 zł) – dzięki jasnej barwie, nie przytłoczy nawet salonu o mniejszym metrażu.

Celebruj każdą chwilę

Każde danie smakuje lepiej w gronie bliskich nam osób. Aby rodzinne posiłki celebrować w przyjemnej atmosferze, warto zainwestować w piękne naczynia, które nie tylko cieszą oko, ale też posłużą nam na lata. Black Red White wie, że wspólnie spędzany czas jest niezwykle ważny w relacjach bliskich osób, dlatego do 20 grudnia wszyscy klienci mają okazję zaopatrzyć się w komplety obiadowe, których ceny obniżono o 20%.
Coś dla siebie odnajdą zarówno miłośnicy klasyki, nowoczesności, jak i artystyczne dusze. Pięknie zastawić stół możemy dzięki kompletowi obiadowemu Casablanca z czarno-złotą ramówką (263,20 zł). Długim i zimowym wieczorom smaku dodadzą też przekąski, które przygotujemy dzięki zestawowi do fondue Typia (59,99 zł). To propozycja zarówno dla fanów słodkości, jak i nieco bardziej wytrwanych smaków, ponieważ możemy podać wersję czekoladową lub serową. Celebrację warto zwieńczyć kieliszkiem czerwonego wina, których zestawy również objęte są okazyjnymi cenami.
Tak przygotowani na pewno radośnie i z uśmiechem na twarzy przetrwamy ten jesienno-zimowy czas, a nasz dom, w którym spędzamy najwięcej czasu, stanie się idealnym miejscem do budowania rodzinnych relacji.
Promocje do 50% na dodatki oraz 20% na komplety obiadowe trwają do 20 grudnia w salonach Black Red White oraz na stronie www.brw.com.pl. Z kolei „Szampańskie okazje” czyli promocje na kieliszki, zestaw do foundue oraz wiele innych artykułów, będą czekały na klientów już od 15 grudnia.

Black Red White_Przygotuj swój dom na rodzinną celebrację_13 12 2017.docx

docx | 53 KB

Zadbaj o nastrój – wyjątkowe lampy i dodatki

Przytulne i klimatyczne wnętrze to marzenie wielu z nas. Ten przyjemny efekt możemy osiągnąć dzięki odpowiednio dobranym dodatkom, a także magii oświetlenia. W ofercie Black Rad White znajdziemy szeroki wybór modnych lamp, które ułatwią to zadanie. O nastrój w domu zadbamy także z pomocą stylowych dodatków, które do 20 lutego objęte są promocją.
Możesz spać spokojnie – sposób na przytulną sypialnię

Piękne, uporządkowane i przytulne – takie powinno być miejsce stworzone z myślą o wypoczynku. Już 18 stycznia w salonach oraz sklepie internetowym Black Red White ruszają specjalne promocje na stylowe tekstylia do sypialni oraz kosze i pudła dekoracyjne.. Dobrze urz
Poznaj tajniki udanego spotkania

Wieczór z kumplami, kolacja z ukochaną – każda okazja jest dobra żeby pokazać siebie od jak najlepszej strony. Do 5 stycznia skorzystaj z promocji w Black Red White i wyposaż swoją kuchnię w stylowe szklanki, kieliszki oraz inne produkty, dzięki którym możesz stać się kolekcjonerem niebanalnych gadżetów, a Twoi goście będą się świetnie bawić na organizowanych przez Ciebie spotkaniach.

Możesz spać spokojnie – sposób na przytulną sypialnię

. Dobrze urz