Black Red White z nowym prezesem

Bogusław Bartczak został nowym prezesem firmy Black Red White. Ze spółką związany jest od września 2017 roku i dotychczas pełnił funkcję doradcy Rady Nadzorczej. Nowe stanowisko objął z początkiem lutego bieżącego roku.

Rada Nadzorcza spółki Black Red White powołała Bogusława Bartczaka na nowego prezesa. Wcześniej, przed dołączeniem do największej grupy meblarskiej w Polsce, pełnił funkcję dyrektora zarządzającego w międzynarodowej firmie konsultingowej Alvarez & Marsal.

Bogusław Bartczak ukończył studia na kierunku Elektronika oraz studia podyplomowe z zarządzania na Politechnice Łódzkiej. Studiował też zarządzanie na Uniwersytecie Strathclyde w Glasgow. W latach 1994-1999 z ramienia firmy Accenture w Londynie i w Warszawie przeprowadził szereg projektów doradczych dla klientów działających w sektorze usług finansowych oraz w handlu detalicznym. Następnie pełnił obowiązki prezesa Huty Aluminium "Konin" S.A., wiceprezesa Carlsberg Polska, prezesa Carlsberg Serbia, prezesa Carlsberg Italia, wiceprezesa ds. Europy Zachodniej Carlsberg Breweries A/S oraz prezesa NOMI SA.

BRW_Boguslaw Bartczak.jpg

Zabawa, nauka i relaks – czyli aranżacja pokoju dziecięcego

Aranżacja pokoju dziecięcego to często duże wyzwanie, z którym wiąże się umiejętne połączenie marzeń malucha oraz pragmatycznych oczekiwań dorosłych. Black Red White radzi jak urządzić pokój dziecka, aby pogodzić pragnienia wszystkich domowników i stworzyć przestrzeń, w której dziecko poczuje się dobrze, a Ty będziesz miał pewność, że ma też odpowiednie warunki do nauki, rozwoju i odpoczynku.

Black Red White wspiera polskie festiwale filmowe

Festiwale Nowe Horyzonty oraz Dwa Brzegi to jedne z najważniejszych wydarzeń w polskim kalendarzu filmowym. W tym roku marka Black Red White, jako sponsor, wspiera te wyjątkowe święta kina niezależnego.
Praktyczny poradnik wyboru sofy idealnej

Piękna, wygodna, duża, funkcjonalna – czy tak wygląda sofa idealna? To pytanie powinien zadać sobie każdy, kto stoi przed zakupem mebli tapicerowanych do swojego salonu. Jesteś rodzinny, gościnny, kochasz zwierzęta, a możesz uwielbiasz design? Twój wybór powinien być dopasowany do stylu życia, który prowadzisz. Korzystając z porad Black Red White, będzie Ci łatwiej podjąć tę ważną decyzję.