Black Red White z nowym prezesem

Bogusław Bartczak został nowym prezesem firmy Black Red White. Ze spółką związany jest od września 2017 roku i dotychczas pełnił funkcję doradcy Rady Nadzorczej. Nowe stanowisko objął z początkiem lutego bieżącego roku.

Rada Nadzorcza spółki Black Red White powołała Bogusława Bartczaka na nowego prezesa. Wcześniej, przed dołączeniem do największej grupy meblarskiej w Polsce, pełnił funkcję dyrektora zarządzającego w międzynarodowej firmie konsultingowej Alvarez & Marsal.

Bogusław Bartczak ukończył studia na kierunku Elektronika oraz studia podyplomowe z zarządzania na Politechnice Łódzkiej. Studiował też zarządzanie na Uniwersytecie Strathclyde w Glasgow. W latach 1994-1999 z ramienia firmy Accenture w Londynie i w Warszawie przeprowadził szereg projektów doradczych dla klientów działających w sektorze usług finansowych oraz w handlu detalicznym. Następnie pełnił obowiązki prezesa Huty Aluminium "Konin" S.A., wiceprezesa Carlsberg Polska, prezesa Carlsberg Serbia, prezesa Carlsberg Italia, wiceprezesa ds. Europy Zachodniej Carlsberg Breweries A/S oraz prezesa NOMI SA.

BRW_Boguslaw Bartczak.jpg

Zadbaj o nastrój – wyjątkowe lampy i dodatki

Przytulne i klimatyczne wnętrze to marzenie wielu z nas. Ten przyjemny efekt możemy osiągnąć dzięki odpowiednio dobranym dodatkom, a także magii oświetlenia. W ofercie Black Rad White znajdziemy szeroki wybór modnych lamp, które ułatwią to zadanie. O nastrój w domu zadbamy także z pomocą stylowych dodatków, które do 20 lutego objęte są promocją.