Black Red White z nowym prezesem

Bogusław Bartczak został nowym prezesem firmy Black Red White. Ze spółką związany jest od września 2017 roku i dotychczas pełnił funkcję doradcy Rady Nadzorczej. Nowe stanowisko objął z początkiem lutego bieżącego roku.

Rada Nadzorcza spółki Black Red White powołała Bogusława Bartczaka na nowego prezesa. Wcześniej, przed dołączeniem do największej grupy meblarskiej w Polsce, pełnił funkcję dyrektora zarządzającego w międzynarodowej firmie konsultingowej Alvarez & Marsal.

Bogusław Bartczak ukończył studia na kierunku Elektronika oraz studia podyplomowe z zarządzania na Politechnice Łódzkiej. Studiował też zarządzanie na Uniwersytecie Strathclyde w Glasgow. W latach 1994-1999 z ramienia firmy Accenture w Londynie i w Warszawie przeprowadził szereg projektów doradczych dla klientów działających w sektorze usług finansowych oraz w handlu detalicznym. Następnie pełnił obowiązki prezesa Huty Aluminium "Konin" S.A., wiceprezesa Carlsberg Polska, prezesa Carlsberg Serbia, prezesa Carlsberg Italia, wiceprezesa ds. Europy Zachodniej Carlsberg Breweries A/S oraz prezesa NOMI SA.

BRW_Boguslaw Bartczak.jpg

Odpocznij w sypialni w Twoim stylu

Czysty minimalizm, przytulna bliskość czy może surowy loft – w którym z tych stylów powinna być utrzymana Twoja wymarzona sypialnia? Już teraz w ofercie Black Red White można znaleźć nowe propozycje mebli, które pozwolą zaaranżować to najbardziej intymne miejsce w domu w sposób, który będzie sprzyjał odpoczynkowi i odpowiadał Twoim upodobaniom.
Czego nie może zabraknąć w dziecięcym pokoju?

Pokój dziecięcy to nie tylko prywatne królestwo dziecka czy nastolatka, ale także przestrzeń do nauki, zabawy i wypoczynku. Dlatego jego aranżacja wymaga odpowiedniego przygotowania. O czym należy pamiętać? Jak sprawić, by to wnętrze było piękne, funkcjonalne, wygodne i zgodne z oczekiwaniami dziecka? Podpowiadamy na co należy zwrócić szczególną uwagę.
Zabawa, nauka i relaks – czyli aranżacja pokoju dziecięcego

Aranżacja pokoju dziecięcego to często duże wyzwanie, z którym wiąże się umiejętne połączenie marzeń malucha oraz pragmatycznych oczekiwań dorosłych. Black Red White radzi jak urządzić pokój dziecka, aby pogodzić pragnienia wszystkich domowników i stworzyć przestrzeń, w której dziecko poczuje się dobrze, a Ty będziesz miał pewność, że ma też odpowiednie warunki do nauki, rozwoju i odpoczynku.

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.