Black Red White z nowym prezesem

Bogusław Bartczak został nowym prezesem firmy Black Red White. Ze spółką związany jest od września 2017 roku i dotychczas pełnił funkcję doradcy Rady Nadzorczej. Nowe stanowisko objął z początkiem lutego bieżącego roku.

Rada Nadzorcza spółki Black Red White powołała Bogusława Bartczaka na nowego prezesa. Wcześniej, przed dołączeniem do największej grupy meblarskiej w Polsce, pełnił funkcję dyrektora zarządzającego w międzynarodowej firmie konsultingowej Alvarez & Marsal.

Bogusław Bartczak ukończył studia na kierunku Elektronika oraz studia podyplomowe z zarządzania na Politechnice Łódzkiej. Studiował też zarządzanie na Uniwersytecie Strathclyde w Glasgow. W latach 1994-1999 z ramienia firmy Accenture w Londynie i w Warszawie przeprowadził szereg projektów doradczych dla klientów działających w sektorze usług finansowych oraz w handlu detalicznym. Następnie pełnił obowiązki prezesa Huty Aluminium "Konin" S.A., wiceprezesa Carlsberg Polska, prezesa Carlsberg Serbia, prezesa Carlsberg Italia, wiceprezesa ds. Europy Zachodniej Carlsberg Breweries A/S oraz prezesa NOMI SA.

BRW_Boguslaw Bartczak.jpg

5 nowoczesnych rozwiązań do przechowywania

Gotowanie to z jednej strony przyjemność i doskonała zabawa, a z drugiej źródło kilku mniej lubianych czynności, takich jak krojenie, obieranie, sortowanie śmieci czy zmywanie naczyń oraz sprzątanie. Co zrobić by zachować radość z przygotowywania posiłków oraz cieszyć się ładem w kuchni? Black Red White dzieli się kilkoma praktycznymi poradami dotyczącymi sztuki przechowywania i porządkowania.
Black Red White z nowym dyrektorem HR

Największa grupa meblarska w Polsce – Black Red White, zatrudniła nową Dyrektor Personalną, którą została Anna Woźniak. Obejmując swoje stanowisko, od maja przejmie ona koordynację oraz planowanie wszelkich kwestii związanych z zarządzaniem zasobami ludzkim w Black Red White S.A. oraz we wszystkich spółkach zależnych.
O jakiej kuchni marzą Polacy?

Klasyczna, minimalistyczna, a może utrzymana w duchu przemysłowego loftu? Najnowsze badanie zrealizowane na zlecenie marki Black Red White pokazuje, jakie kuchnie cieszą się wśród Polaków największą popularnością. Wyraźnie widać, że styl kuchni jest istotnym elementem, ale ponad panującą modę badani przedkładają funkcjonalność i plan tego wyjątkowego wnętrza.

Zadbaj o nastrój – wyjątkowe lampy i dodatki

Przytulne i klimatyczne wnętrze to marzenie wielu z nas. Ten przyjemny efekt możemy osiągnąć dzięki odpowiednio dobranym dodatkom, a także magii oświetlenia. W ofercie Black Rad White znajdziemy szeroki wybór modnych lamp, które ułatwią to zadanie. O nastrój w domu zadbamy także z pomocą stylowych dodatków, które do 20 lutego objęte są promocją.