„Dziękujemy, że tworzysz Dom”

Black Red White startuje z kolejną odsłoną kampanii w ramach platformy komunikacyjnej „Dziękujemy, że tworzysz Dom”. W najnowszym spocie telewizyjnym „A kuku!” odnajdziemy ciepłą, domową historię, której akcja rozgrywa się w sypialni.

„A kuku!” to najnowsza odsłona kampanii reklamowej w ramach platformy „Dziękujemy, że tworzysz Dom”, która wystartowała w maju ubiegłego roku. Akcja najnowszego spotu telewizyjnego toczy się w sypialni, której centrum zajmuje nowoczesna i wielofunkcyjna szafa. Bohaterowie spotu to rodzina, która wspólnie spędza sobotni poranek. Prozę dnia codziennego ubarwia postać małego chłopca, który bawi się z rodzicami w chowanego, a w pakownej i wielofunkcyjnej szafie odnajduje najlepsze miejsce na swoją kryjówkę. Ta pełna ciepła, rodzinna historia może znaleźć swoje odzwierciedlenie w każdym domu.

Nowy spot dedykowany jest komunikacji szerokiego asortymentu szaf dostępnych w ofercie Black Red White. Jego bohaterem jest nowoczesna szafa Nadir, posiadająca wiele funkcji ułatwiających organizację nawet najbardziej obszernej garderoby. Sprawnie funkcjonujące mechanizmy, takie jak płynnie i cicho zamykające się drzwi przesuwne, wysokiej jakości prowadnice, drążki LED z czujnikiem ruchu czy cała gama elementów wyposażenia wewnętrznego, pozwalają w łatwy i praktyczny sposób przechowywać ubrania i akcesoria. Ponieważ szafy Nadir dostępne są aż w 12 wariantach szerokości do wyboru, z powodzeniem pomieszczą nie tylko garderobę, ale również pomysły dzieci, zapewniając wystarczającą ilość miejsca na kryjówkę, podczas wspólnej zabawy. Wyróżnia je nie tylko wiele funkcjonalnych rozwiązań, ale również wysoka jakość wykonania i niebanalny, nowoczesny styl.

W ramach kampanii emitowane będą spoty telewizyjne (30’ i 15’) i radiowe. Wspierają ją również działania zaplanowane w mediach społecznościowych, prasie, OOH oraz eventy w wybranych salonach marki. Za kampanię reklamową odpowiada agencja Deloitte Digital, planowaniem i zakupem mediów zajął się Havas Media, a działania PR koordynuje H+K Strategies.
BRW_Nadir_1.jpgBRW_Nadir_2.jpg

BRW_Nadir_3.jpg

BRW_Nadir_2.jpg

BRW_Nadir_1.jpg

BRW_Dziekujemy ze tworzysz dom_19 02 2018.docx

Domowe projektantki - 3 kroki do stworzenia szafy idealnej

Wystarczy jedno spojrzenie i już wiesz, co na siebie włożyć? Każda kobiety marzy o idealnej szafie, w której będzie mogła ukryć całą swoją garderobę. Swetry, sukienki, akcesoria, obuwie i wszystko na swoim miejscu. Jak jednak wybrać mebel, który sprosta tak wielu wyzwaniom? Dzięki szafom Nadir zaprojektujesz tę idealną - na swoją miarę.