„Dziękujemy, że tworzysz Dom”

Black Red White startuje z kolejną odsłoną kampanii w ramach platformy komunikacyjnej „Dziękujemy, że tworzysz Dom”. W najnowszym spocie telewizyjnym „A kuku!” odnajdziemy ciepłą, domową historię, której akcja rozgrywa się w sypialni.

„A kuku!” to najnowsza odsłona kampanii reklamowej w ramach platformy „Dziękujemy, że tworzysz Dom”, która wystartowała w maju ubiegłego roku. Akcja najnowszego spotu telewizyjnego toczy się w sypialni, której centrum zajmuje nowoczesna i wielofunkcyjna szafa. Bohaterowie spotu to rodzina, która wspólnie spędza sobotni poranek. Prozę dnia codziennego ubarwia postać małego chłopca, który bawi się z rodzicami w chowanego, a w pakownej i wielofunkcyjnej szafie odnajduje najlepsze miejsce na swoją kryjówkę. Ta pełna ciepła, rodzinna historia może znaleźć swoje odzwierciedlenie w każdym domu.

Nowy spot dedykowany jest komunikacji szerokiego asortymentu szaf dostępnych w ofercie Black Red White. Jego bohaterem jest nowoczesna szafa Nadir, posiadająca wiele funkcji ułatwiających organizację nawet najbardziej obszernej garderoby. Sprawnie funkcjonujące mechanizmy, takie jak płynnie i cicho zamykające się drzwi przesuwne, wysokiej jakości prowadnice, drążki LED z czujnikiem ruchu czy cała gama elementów wyposażenia wewnętrznego, pozwalają w łatwy i praktyczny sposób przechowywać ubrania i akcesoria. Ponieważ szafy Nadir dostępne są aż w 12 wariantach szerokości do wyboru, z powodzeniem pomieszczą nie tylko garderobę, ale również pomysły dzieci, zapewniając wystarczającą ilość miejsca na kryjówkę, podczas wspólnej zabawy. Wyróżnia je nie tylko wiele funkcjonalnych rozwiązań, ale również wysoka jakość wykonania i niebanalny, nowoczesny styl.

W ramach kampanii emitowane będą spoty telewizyjne (30’ i 15’) i radiowe. Wspierają ją również działania zaplanowane w mediach społecznościowych, prasie, OOH oraz eventy w wybranych salonach marki. Za kampanię reklamową odpowiada agencja Deloitte Digital, planowaniem i zakupem mediów zajął się Havas Media, a działania PR koordynuje H+K Strategies.
BRW_Nadir_1.jpgBRW_Nadir_2.jpg

BRW_Nadir_3.jpg

BRW_Nadir_2.jpg

BRW_Nadir_1.jpg

BRW_Dziekujemy ze tworzysz dom_19 02 2018.docx

5 nowoczesnych rozwiązań do przechowywania

Gotowanie to z jednej strony przyjemność i doskonała zabawa, a z drugiej źródło kilku mniej lubianych czynności, takich jak krojenie, obieranie, sortowanie śmieci czy zmywanie naczyń oraz sprzątanie. Co zrobić by zachować radość z przygotowywania posiłków oraz cieszyć się ładem w kuchni? Black Red White dzieli się kilkoma praktycznymi poradami dotyczącymi sztuki przechowywania i porządkowania.
Black Red White z nowym dyrektorem HR

Największa grupa meblarska w Polsce – Black Red White, zatrudniła nową Dyrektor Personalną, którą została Anna Woźniak. Obejmując swoje stanowisko, od maja przejmie ona koordynację oraz planowanie wszelkich kwestii związanych z zarządzaniem zasobami ludzkim w Black Red White S.A. oraz we wszystkich spółkach zależnych.
O jakiej kuchni marzą Polacy?

Klasyczna, minimalistyczna, a może utrzymana w duchu przemysłowego loftu? Najnowsze badanie zrealizowane na zlecenie marki Black Red White pokazuje, jakie kuchnie cieszą się wśród Polaków największą popularnością. Wyraźnie widać, że styl kuchni jest istotnym elementem, ale ponad panującą modę badani przedkładają funkcjonalność i plan tego wyjątkowego wnętrza.

Domowe projektantki - 3 kroki do stworzenia szafy idealnej

Wystarczy jedno spojrzenie i już wiesz, co na siebie włożyć? Każda kobiety marzy o idealnej szafie, w której będzie mogła ukryć całą swoją garderobę. Swetry, sukienki, akcesoria, obuwie i wszystko na swoim miejscu. Jak jednak wybrać mebel, który sprosta tak wielu wyzwaniom? Dzięki szafom Nadir zaprojektujesz tę idealną - na swoją miarę.