Black Red White z dwiema nagrodami na targach Meble Polska 2018

Black Red White, już po raz drugi, zaprezentowało najnowszą ofertę mebli na Międzynarodowych Targach Poznańskich – Meble Polska 2018. Zarówno stoisko, jak i zaprezentowane kolekcje spotkały się z dużym uznaniem gości oraz ekspertów, którzy w tym roku przyznali marce dwie nagrody – Złoty Medal za kolekcję Rauma oraz statuetkę Acantus Aureus za najlepsze stoisko targowe.

Złoty Medal MTP dla kolekcji Rauma

Do konkursu o Złoty Medal Międzynarodowych Targów Poznańskich co roku zgłaszanych jest niemal 500 produktów, jednak tylko te z nich, które spełnią regulaminowe kryteria i zyskają pozytywne rekomendacje jury, otrzymują to prestiżowe wyróżnienie. Wchodzący w skład jury zespół ekspertów poszukuje produktów nowoczesnych, innowacyjnych i wytworzonych w oparciu o najwyższej klasy technologie. W tym roku, tym wyjątkowym wyróżnieniem, eksperci postanowili nagrodzić kolekcję mebli Rauma - owoc współpracy Black Red White i Studia Rygalik.

Cechą charakterystyczną systemu Rauma jest jego innowacyjny design i charakterystyczne, ukośne formy. Elementy w kolorze bieli pięknie kontrastują z dekorem drewna, w wybarwieniu modrzew sibiu złoty, który pojawia się w elementach nowatorskiej obudowy, zwieńczonej funkcjonalną tacą. Minimalistyczne formy kolekcji przełamują utrzymane pod skosem linie frontów oraz efektowne przeszklenia wykonane z mocnego szkła hartowanego, które przenoszą się również na boki mebli. Kolekcja skierowana jest do osób kreatywnych i odważnych, które nie boją się przecierać nowych szlaków.

Złoty Akant za najpiękniejsze stoisko

Acanthus Aureus czyli Złoty Akant to nagroda przyznawana przez MTP za stoisko, które zostało najlepiej zaprojektowane i przygotowane do realizacji strategii marketingowej firmy podczas targów. Przyznawane wyróżnienie ma na celu nagradzanie najlepszych rozwiązań architektonicznych i graficznych, które sprzyjają bezpośredniej komunikacji marki z klientem i podkreślają jej pozytywny wizerunek. Decyzję o przyznaniu statuetki podejmuje Kapituła, w której skład wchodzą eksperci z zakresu designu, marketingu i wystawiennictwa targowego. Kolejny raz ta wyjątkowa nagroda przyznana została stoisku Black Red White.

Targi Meble Polska to bardzo ważne wydarzenie w branży meblarskiej, dlatego nie mogło nas na nim zabraknąć. To niepowtarzalna szansa na zaprezentowanie najnowszych kolekcji meblowych oraz trendów w designie naszym gościom oraz kupcom meblowym z całego świata. Jest nam niezmiernie miło, że jury, już kolejny rok z rzędu, doceniło nasz udział w tej imprezie. Jesteśmy dumni ze Złotego Medalu, który powędrował na konto kolekcji Rauma, systemu zaprojektowanego przez Studio Rygalik. Jako lider odważnie wyznaczamy nowe trendy, a ta nagroda to dowód na to, że jest to dobry kierunek. Cieszymy się też ze statuetki Złotego Akantu, którą otrzymaliśmy za najlepsze stanowisko targowe, bo jest to wspaniałe ukoronowanie pracy, którą włożyliśmy w przygotowania oraz realizację tego wydarzenia.

Joanna Chybowska- Kaczmarek, Dyrektor ds. Zarządzania Produktem w Black Red White.

MV6A8464.jpgMV6A0790.jpgMV6A8404.jpgMV6A0828.jpgMV6A0672.jpgMV6A0662.jpg

BRW_Black Red White z dwiema nagrodami targów Meble Polska 2018_20 03 2018.docx

docx | 54 KB

Klasa o profilu wielozawodowym pod patronatem Black Red White

W Zespole Szkół Zawodowych i Ogólnokształcących w Biłgoraju powstanie pierwsza klasa o profilu wielozawodowym, którą swoim patronatem objęła firma Black Red White. Dzięki zapoczątkowanej współpracy uczniowie będą mieli okazję zdobyć niezbędną wiedzę, doświadczenie oraz kwalifikacje potrzebne do wykonywania pracy w jednej z największych firm meblarskich w Polsce.
Black Red White poszukuje nowej agencji kreatywnej

Black Red White – największa grupa meblarska w Polsce, ogłosiła przetarg na nową agencję kreatywną. Do udziału w konkursie ofert marka zaprosiła 7 wybranych firm specjalizujących się w tworzeniu strategii marketingowych. Wynik postępowania przetargowego będzie znany na początku czerwca.
Kuchnia dopasowana do Ciebie – nowa kampania Black Red White

„Kuchnia dopasowana do Ciebie” to hasło przewodnie najnowszej kampanii Black Red White, która wystartowała w ramach platformy komunikacyjnej „Dziękujemy, że tworzysz Dom”. Marka promuje w niej szeroką ofertę kuchni na wymiar Senso Kitchens, dzięki której każdy może stworzyć przestrzeń dopasowaną do swoich potrzeb i oczekiwań rodziny.
Szafka Moko TV BOX White ze znakiem „must have 2018”

Szafka rtv Moko TV BOX z kolekcji mebli minimalistycznych Moko od Black Red White otrzymała znak jakości w plebiscycie „must have 2018”, organizowanym przez Łódź Design Festival. Wyróżnienie przyznawane jest polskim projektantom oraz producentom, którzy prezentują najlepsze rozwiązania odzwierciedlające najważniejsze trendy w polskim wzornictwie.

Szafka Moko TV BOX White ze znakiem „must have 2018”