Black Red White z dwiema nagrodami na targach Meble Polska 2018

Black Red White, już po raz drugi, zaprezentowało najnowszą ofertę mebli na Międzynarodowych Targach Poznańskich – Meble Polska 2018. Zarówno stoisko, jak i zaprezentowane kolekcje spotkały się z dużym uznaniem gości oraz ekspertów, którzy w tym roku przyznali marce dwie nagrody – Złoty Medal za kolekcję Rauma oraz statuetkę Acantus Aureus za najlepsze stoisko targowe.

Złoty Medal MTP dla kolekcji Rauma

Do konkursu o Złoty Medal Międzynarodowych Targów Poznańskich co roku zgłaszanych jest niemal 500 produktów, jednak tylko te z nich, które spełnią regulaminowe kryteria i zyskają pozytywne rekomendacje jury, otrzymują to prestiżowe wyróżnienie. Wchodzący w skład jury zespół ekspertów poszukuje produktów nowoczesnych, innowacyjnych i wytworzonych w oparciu o najwyższej klasy technologie. W tym roku, tym wyjątkowym wyróżnieniem, eksperci postanowili nagrodzić kolekcję mebli Rauma - owoc współpracy Black Red White i Studia Rygalik.

Cechą charakterystyczną systemu Rauma jest jego innowacyjny design i charakterystyczne, ukośne formy. Elementy w kolorze bieli pięknie kontrastują z dekorem drewna, w wybarwieniu modrzew sibiu złoty, który pojawia się w elementach nowatorskiej obudowy, zwieńczonej funkcjonalną tacą. Minimalistyczne formy kolekcji przełamują utrzymane pod skosem linie frontów oraz efektowne przeszklenia wykonane z mocnego szkła hartowanego, które przenoszą się również na boki mebli. Kolekcja skierowana jest do osób kreatywnych i odważnych, które nie boją się przecierać nowych szlaków.

Złoty Akant za najpiękniejsze stoisko

Acanthus Aureus czyli Złoty Akant to nagroda przyznawana przez MTP za stoisko, które zostało najlepiej zaprojektowane i przygotowane do realizacji strategii marketingowej firmy podczas targów. Przyznawane wyróżnienie ma na celu nagradzanie najlepszych rozwiązań architektonicznych i graficznych, które sprzyjają bezpośredniej komunikacji marki z klientem i podkreślają jej pozytywny wizerunek. Decyzję o przyznaniu statuetki podejmuje Kapituła, w której skład wchodzą eksperci z zakresu designu, marketingu i wystawiennictwa targowego. Kolejny raz ta wyjątkowa nagroda przyznana została stoisku Black Red White.

Targi Meble Polska to bardzo ważne wydarzenie w branży meblarskiej, dlatego nie mogło nas na nim zabraknąć. To niepowtarzalna szansa na zaprezentowanie najnowszych kolekcji meblowych oraz trendów w designie naszym gościom oraz kupcom meblowym z całego świata. Jest nam niezmiernie miło, że jury, już kolejny rok z rzędu, doceniło nasz udział w tej imprezie. Jesteśmy dumni ze Złotego Medalu, który powędrował na konto kolekcji Rauma, systemu zaprojektowanego przez Studio Rygalik. Jako lider odważnie wyznaczamy nowe trendy, a ta nagroda to dowód na to, że jest to dobry kierunek. Cieszymy się też ze statuetki Złotego Akantu, którą otrzymaliśmy za najlepsze stanowisko targowe, bo jest to wspaniałe ukoronowanie pracy, którą włożyliśmy w przygotowania oraz realizację tego wydarzenia.

Joanna Chybowska- Kaczmarek, Dyrektor ds. Zarządzania Produktem w Black Red White.

MV6A8464.jpgMV6A0790.jpgMV6A8404.jpgMV6A0828.jpgMV6A0672.jpgMV6A0662.jpg

BRW_Black Red White z dwiema nagrodami targów Meble Polska 2018_20 03 2018.docx

docx | 54 KB

Odpocznij w sypialni w Twoim stylu

Czysty minimalizm, przytulna bliskość czy może surowy loft – w którym z tych stylów powinna być utrzymana Twoja wymarzona sypialnia? Już teraz w ofercie Black Red White można znaleźć nowe propozycje mebli, które pozwolą zaaranżować to najbardziej intymne miejsce w domu w sposób, który będzie sprzyjał odpoczynkowi i odpowiadał Twoim upodobaniom.
Czego nie może zabraknąć w dziecięcym pokoju?

Pokój dziecięcy to nie tylko prywatne królestwo dziecka czy nastolatka, ale także przestrzeń do nauki, zabawy i wypoczynku. Dlatego jego aranżacja wymaga odpowiedniego przygotowania. O czym należy pamiętać? Jak sprawić, by to wnętrze było piękne, funkcjonalne, wygodne i zgodne z oczekiwaniami dziecka? Podpowiadamy na co należy zwrócić szczególną uwagę.
Zabawa, nauka i relaks – czyli aranżacja pokoju dziecięcego

Aranżacja pokoju dziecięcego to często duże wyzwanie, z którym wiąże się umiejętne połączenie marzeń malucha oraz pragmatycznych oczekiwań dorosłych. Black Red White radzi jak urządzić pokój dziecka, aby pogodzić pragnienia wszystkich domowników i stworzyć przestrzeń, w której dziecko poczuje się dobrze, a Ty będziesz miał pewność, że ma też odpowiednie warunki do nauki, rozwoju i odpoczynku.

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.