Szafka Moko TV BOX White ze znakiem „must have 2018”

Szafka rtv Moko TV BOX z kolekcji mebli minimalistycznych Moko od Black Red White otrzymała znak jakości w plebiscycie „must have 2018”, organizowanym przez Łódź Design Festival. Wyróżnienie przyznawane jest polskim projektantom oraz producentom, którzy prezentują najlepsze rozwiązania odzwierciedlające najważniejsze trendy w polskim wzornictwie.

Plebiscyt must have to jeden z najważniejszych konkursów wzorniczych w kraju. W tegorocznej, 8. edycji, jury oceniło łącznie 400 projektów pochodzących od polskich projektantów i producentów, a 70 z nich zakwalifikowało się do finału. Rada Ekspertów, składająca się z przedstawicieli mediów oraz najważniejszych ośrodków wzornictwa w Polsce, przeprowadza monitoring rynku i wyznacza najlepiej zaprojektowane produkty. Kryteria, które biorą pod uwagę to: innowacyjność, funkcjonalność, ergonomia, estetyka, wytrzymałość, jakość oraz stosunek jakości do ceny.

Pomysłowo zaprojektowana szafka RTV Moko, wyróżniona znakiem „must have 2018” to idealne rozwiązanie dla osób, które nie chcą eksponować telewizora we wnętrzu. Mebel charakteryzuje się niezwykle estetycznym szczebelkowym frontem, który sprytnie ukrywa nie tylko TV, ale również dekoder czy odtwarzacz DVD. Wykonane z litego drewna szczebelkowe drzwiczki składają się pod kątem jak parawan. W pozycji pełnego otwarcia chowają się po zewnętrznych stronach szafki, dzięki czemu nie przeszkadzają w oglądaniu telewizji. Wystarczy je zamknąć, aby ukryć wszystkie sprzęty elektroniczne i cieszyć się estetycznym, uporządkowanym wnętrzem.

Moko Szafa RTV 5.jpgMoko Szafa RTV Miniaranz.jpgMoko Szafa RTV 3.jpgMoko Szafa RTV 2.jpg
Moko to wyjątkowa kolekcja, która pozostawia wiele przestrzeni na wyrażanie siebie. Proste w formie i pomysłowe w funkcjach meble dają wiele możliwości na urządzenie i organizację domu lub mieszkania. Produkty z tej kolekcji idealnie przypadną do gustu osobom, które cenią oryginalne rozwiązania oraz estetyczny, stylowy design.

Moko Szafa RTV Miniaranz.jpg

Black Red White_Szafka RTV Moko od Black Red White ze znakiem must have_03 04 2018.docx

Moko Szafa RTV 5.jpg

Moko Szafa RTV 3.jpg

Moko Szafa RTV 2.jpg

Klasa o profilu wielozawodowym pod patronatem Black Red White

W Zespole Szkół Zawodowych i Ogólnokształcących w Biłgoraju powstanie pierwsza klasa o profilu wielozawodowym, którą swoim patronatem objęła firma Black Red White. Dzięki zapoczątkowanej współpracy uczniowie będą mieli okazję zdobyć niezbędną wiedzę, doświadczenie oraz kwalifikacje potrzebne do wykonywania pracy w jednej z największych firm meblarskich w Polsce.
Black Red White poszukuje nowej agencji kreatywnej

Black Red White – największa grupa meblarska w Polsce, ogłosiła przetarg na nową agencję kreatywną. Do udziału w konkursie ofert marka zaprosiła 7 wybranych firm specjalizujących się w tworzeniu strategii marketingowych. Wynik postępowania przetargowego będzie znany na początku czerwca.
Kuchnia dopasowana do Ciebie – nowa kampania Black Red White

„Kuchnia dopasowana do Ciebie” to hasło przewodnie najnowszej kampanii Black Red White, która wystartowała w ramach platformy komunikacyjnej „Dziękujemy, że tworzysz Dom”. Marka promuje w niej szeroką ofertę kuchni na wymiar Senso Kitchens, dzięki której każdy może stworzyć przestrzeń dopasowaną do swoich potrzeb i oczekiwań rodziny.
Black Red White z dwiema nagrodami na targach Meble Polska 2018

Black Red White, już po raz drugi, zaprezentowało najnowszą ofertę mebli na Międzynarodowych Targach Poznańskich – Meble Polska 2018. Zarówno stoisko, jak i zaprezentowane kolekcje spotkały się z dużym uznaniem gości oraz ekspertów, którzy w tym roku przyznali marce dwie nagrody – Złoty Medal za kolekcję Rauma oraz statuetkę Acantus Aureus za najlepsze stoisko targowe.

Kuchnia dopasowana do Ciebie – nowa kampania Black Red White