Kuchnia dopasowana do Ciebie – nowa kampania Black Red White

„Kuchnia dopasowana do Ciebie” to hasło przewodnie najnowszej kampanii Black Red White, która wystartowała w ramach platformy komunikacyjnej „Dziękujemy, że tworzysz Dom”. Marka promuje w niej szeroką ofertę kuchni na wymiar Senso Kitchens, dzięki której każdy może stworzyć przestrzeń dopasowaną do swoich potrzeb i oczekiwań rodziny.

Senso Kitchens od Black Red White to szeroka oferta kuchni na wymiar, które dopasują się do potrzeb i oczekiwań każdego domowego projektanta. W ramach linii, klienci mogą zaprojektować własną kuchnię dopasowaną nie tylko do własnych upodobań, ale przede wszystkim do wymiarów i specyfiki każdego wnętrza. Dzięki rozwiązaniom szytym na miarę z łatwością zagospodarujemy nieustawną przestrzeń, sprytnie wykorzystamy trudne wnęki i bez problemu poradzimy sobie ze skosami. Kuchnia jest jednym z najtrudniejszych domowych pomieszczeń, dlatego decydując się na kuchnie na wymiar Senso Kitchens, klienci mogą liczyć na fachową pomoc i doradztwo specjalistów Black Red White oraz profesjonalny projekt, dzięki któremu kuchenna zabudowa idealnie wpasuje się w konkretną przestrzeń.

Akcja najnowszego spotu telewizyjnego toczy się w starej, nieustawnej kuchni. W roli głównej możemy zobaczyć małżeństwo z małym synkiem, spędzające czas przy wspólnym śniadaniu. W niezagospodarowanej wnęce, na starym krześle, swoje stałe miejsce ma także… słoń – ulubiona maskotka chłopca. Kiedy maluch chwyta zabawkę, pomieszczenie przechodzi metamorfozę. Od teraz rodzina znajduje się w nowej, przemyślanej i funkcjonalnie zorganizowanej kuchni. Nieustawna wnęka zamienia się w praktyczną szafkę cargo, która mieści wiele produktów spożywczych. Nieustawny, rozwarty kąt pomieszczenia został funkcjonalnie wykorzystany – dzięki rozwiązaniom szytym na miarę, w jego miejscu znajdują się teraz pojemne szafki i blat, który zapewnia wiele przestrzeni do pracy. W sercu pomieszczenia stoi teraz duża wielofunkcyjna wyspa wyposażona w zlew, wiele pojemnych szafek i przestronny blat, przy którym (dzięki specjalnej wnęce na hokery) można wygodnie usiąść. Nawet duży pluszowy słoń znalazł miejsce dla siebie.

Kuchnie na wymiar Senso Kitchens od Black Red White to rozbudowana oferta mebli kuchennych, które dopasują się do Ciebie i Twojej przestrzeni. W ofercie dostępnych jest blisko 40 wzorów frontów – od nowoczesnych i minimalistycznych, po klasyczne i tradycyjne w kolorze drewna, z eleganckimi zdobieniami. Projektując własną kuchnię możemy wybrać kolorystykę korpusów mebli oraz blatów, a także elementy wyposażenia dodatkowego i energooszczędne rozwiązania oświetlenia. Decydując się na kuchnie na wymiar Senso Kitchens na każdym etapie planowania możemy liczyć na fachową pomoc oraz doradztwo wykwalifikowanych specjalistów.

W ramach kampanii emitowane będą spoty telewizyjne (30’ i 15’). Wspierają ją również działania zaplanowane w mediach społecznościowych, prasie, Internecie, oraz eventy w wybranych salonach marki.

Spot powstał przy współpracy Deloitte Digital z FCB Bridge2Fun, planowaniem i zakupem mediów zajął się Havas Media, a działania PR koordynuje Hill+Knowlton Strategies.

BRW_Senso Kitchens.jpg

BRW_Kuchnia dopasowana do Ciebie – nowa kampania Black Red White_16 04 2018.docx

Klasa o profilu wielozawodowym pod patronatem Black Red White

W Zespole Szkół Zawodowych i Ogólnokształcących w Biłgoraju powstanie pierwsza klasa o profilu wielozawodowym, którą swoim patronatem objęła firma Black Red White. Dzięki zapoczątkowanej współpracy uczniowie będą mieli okazję zdobyć niezbędną wiedzę, doświadczenie oraz kwalifikacje potrzebne do wykonywania pracy w jednej z największych firm meblarskich w Polsce.
Black Red White poszukuje nowej agencji kreatywnej

Black Red White – największa grupa meblarska w Polsce, ogłosiła przetarg na nową agencję kreatywną. Do udziału w konkursie ofert marka zaprosiła 7 wybranych firm specjalizujących się w tworzeniu strategii marketingowych. Wynik postępowania przetargowego będzie znany na początku czerwca.
Szafka Moko TV BOX White ze znakiem „must have 2018”

Szafka rtv Moko TV BOX z kolekcji mebli minimalistycznych Moko od Black Red White otrzymała znak jakości w plebiscycie „must have 2018”, organizowanym przez Łódź Design Festival. Wyróżnienie przyznawane jest polskim projektantom oraz producentom, którzy prezentują najlepsze rozwiązania odzwierciedlające najważniejsze trendy w polskim wzornictwie.
Black Red White z dwiema nagrodami na targach Meble Polska 2018

Black Red White, już po raz drugi, zaprezentowało najnowszą ofertę mebli na Międzynarodowych Targach Poznańskich – Meble Polska 2018. Zarówno stoisko, jak i zaprezentowane kolekcje spotkały się z dużym uznaniem gości oraz ekspertów, którzy w tym roku przyznali marce dwie nagrody – Złoty Medal za kolekcję Rauma oraz statuetkę Acantus Aureus za najlepsze stoisko targowe.

Black Red White poszukuje nowej agencji kreatywnej