Black Red White poszukuje nowej agencji kreatywnej

Black Red White – największa grupa meblarska w Polsce, ogłosiła przetarg na nową agencję kreatywną. Do udziału w konkursie ofert marka zaprosiła 7 wybranych firm specjalizujących się w tworzeniu strategii marketingowych. Wynik postępowania przetargowego będzie znany na początku czerwca.

Obecnie Black Red White wykorzystuje w komunikacji platformę kreatywną „Dziękujemy, że tworzysz Dom”, która była kompleksowo wdrażana przez agencję Deloitte Digital od maja 2017 roku. W związku z potrzebą odświeżenia idei przewodniej marki, Black Red White rozpisało nowy przetarg.

Do postępowania przetargowego zostało zaproszonych 7 agencji kreatywnych: Heart&Brain, Publicis, McCann Erickson, Kalicińscy.com, Ogilvy+JWT, Walk Creative oraz B2F FCB.

Finał przetargu zostanie rozstrzygnięty na początku czerwca 2018.

BRW_Black Red White poszukuje nowej agencji kreatywnej_19 04 2018.docx

5 nowoczesnych rozwiązań do przechowywania

Gotowanie to z jednej strony przyjemność i doskonała zabawa, a z drugiej źródło kilku mniej lubianych czynności, takich jak krojenie, obieranie, sortowanie śmieci czy zmywanie naczyń oraz sprzątanie. Co zrobić by zachować radość z przygotowywania posiłków oraz cieszyć się ładem w kuchni? Black Red White dzieli się kilkoma praktycznymi poradami dotyczącymi sztuki przechowywania i porządkowania.
Black Red White z nowym dyrektorem HR

Największa grupa meblarska w Polsce – Black Red White, zatrudniła nową Dyrektor Personalną, którą została Anna Woźniak. Obejmując swoje stanowisko, od maja przejmie ona koordynację oraz planowanie wszelkich kwestii związanych z zarządzaniem zasobami ludzkim w Black Red White S.A. oraz we wszystkich spółkach zależnych.
O jakiej kuchni marzą Polacy?

Klasyczna, minimalistyczna, a może utrzymana w duchu przemysłowego loftu? Najnowsze badanie zrealizowane na zlecenie marki Black Red White pokazuje, jakie kuchnie cieszą się wśród Polaków największą popularnością. Wyraźnie widać, że styl kuchni jest istotnym elementem, ale ponad panującą modę badani przedkładają funkcjonalność i plan tego wyjątkowego wnętrza.

Klasa o profilu wielozawodowym pod patronatem Black Red White

W Zespole Szkół Zawodowych i Ogólnokształcących w Biłgoraju powstanie pierwsza klasa o profilu wielozawodowym, którą swoim patronatem objęła firma Black Red White. Dzięki zapoczątkowanej współpracy uczniowie będą mieli okazję zdobyć niezbędną wiedzę, doświadczenie oraz kwalifikacje potrzebne do wykonywania pracy w jednej z największych firm meblarskich w Polsce.