Black Red White poszukuje nowej agencji kreatywnej

Black Red White – największa grupa meblarska w Polsce, ogłosiła przetarg na nową agencję kreatywną. Do udziału w konkursie ofert marka zaprosiła 7 wybranych firm specjalizujących się w tworzeniu strategii marketingowych. Wynik postępowania przetargowego będzie znany na początku czerwca.

Obecnie Black Red White wykorzystuje w komunikacji platformę kreatywną „Dziękujemy, że tworzysz Dom”, która była kompleksowo wdrażana przez agencję Deloitte Digital od maja 2017 roku. W związku z potrzebą odświeżenia idei przewodniej marki, Black Red White rozpisało nowy przetarg.

Do postępowania przetargowego zostało zaproszonych 7 agencji kreatywnych: Heart&Brain, Publicis, McCann Erickson, Kalicińscy.com, Ogilvy+JWT, Walk Creative oraz B2F FCB.

Finał przetargu zostanie rozstrzygnięty na początku czerwca 2018.

BRW_Black Red White poszukuje nowej agencji kreatywnej_19 04 2018.docx

Klasa o profilu wielozawodowym pod patronatem Black Red White

W Zespole Szkół Zawodowych i Ogólnokształcących w Biłgoraju powstanie pierwsza klasa o profilu wielozawodowym, którą swoim patronatem objęła firma Black Red White. Dzięki zapoczątkowanej współpracy uczniowie będą mieli okazję zdobyć niezbędną wiedzę, doświadczenie oraz kwalifikacje potrzebne do wykonywania pracy w jednej z największych firm meblarskich w Polsce.