Black Red White z nowym dyrektorem HR

Największa grupa meblarska w Polsce – Black Red White, zatrudniła nową Dyrektor Personalną, którą została Anna Woźniak. Obejmując swoje stanowisko, od maja przejmie ona koordynację oraz planowanie wszelkich kwestii związanych z zarządzaniem zasobami ludzkim w Black Red White S.A. oraz we wszystkich spółkach zależnych.

Anna Woźniak posiada ponad 20-letnie doświadczenie w dziedzinie zarządzania zasobami ludzkimi, które zdobywała pracując w strukturach międzynarodowych korporacji oraz w polskich spółkach działających w różnych branżach.
W przeszłości pełniła funkcję m.in. Dyrektor ds. Szkoleń w banku BZWBK, Dyrektor ds. Rekrutacji i Rozwoju w DHL Express Polska, Dyrektor Personalnej w NOMI S.A. oraz Dyrektor Personalnej w PLL LOT S.A. Była odpowiedzialna m.in za wdrożenie strategii personalnej oraz procesy restrukturyzacyjne w dużej sieci sprzedaży detalicznej oraz w branży usługowej. Projektowała i realizowała programy zarządzania talentami oraz sukcesji. Prowadziła projekty doradcze dla spółek produkcyjnych.
Anna Wożniak jest absolwentką Wydziału Zarządzania w SGH i certyfikowanym coachem ICC.
Anna Woźniak, Dyrektor Personalna Black Red White<br>

Anna Woźniak, Dyrektor Personalna Black Red White

BRW_Nowa Dyrektor HR_14 05 2018.docx

BRW_Anna Woźniak_Dyrektor HR.jpg

Odpocznij w sypialni w Twoim stylu

Czysty minimalizm, przytulna bliskość czy może surowy loft – w którym z tych stylów powinna być utrzymana Twoja wymarzona sypialnia? Już teraz w ofercie Black Red White można znaleźć nowe propozycje mebli, które pozwolą zaaranżować to najbardziej intymne miejsce w domu w sposób, który będzie sprzyjał odpoczynkowi i odpowiadał Twoim upodobaniom.
Czego nie może zabraknąć w dziecięcym pokoju?

Pokój dziecięcy to nie tylko prywatne królestwo dziecka czy nastolatka, ale także przestrzeń do nauki, zabawy i wypoczynku. Dlatego jego aranżacja wymaga odpowiedniego przygotowania. O czym należy pamiętać? Jak sprawić, by to wnętrze było piękne, funkcjonalne, wygodne i zgodne z oczekiwaniami dziecka? Podpowiadamy na co należy zwrócić szczególną uwagę.
Zabawa, nauka i relaks – czyli aranżacja pokoju dziecięcego

Aranżacja pokoju dziecięcego to często duże wyzwanie, z którym wiąże się umiejętne połączenie marzeń malucha oraz pragmatycznych oczekiwań dorosłych. Black Red White radzi jak urządzić pokój dziecka, aby pogodzić pragnienia wszystkich domowników i stworzyć przestrzeń, w której dziecko poczuje się dobrze, a Ty będziesz miał pewność, że ma też odpowiednie warunki do nauki, rozwoju i odpoczynku.

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.