Black Red White z nowym dyrektorem HR

Największa grupa meblarska w Polsce – Black Red White, zatrudniła nową Dyrektor Personalną, którą została Anna Woźniak. Obejmując swoje stanowisko, od maja przejmie ona koordynację oraz planowanie wszelkich kwestii związanych z zarządzaniem zasobami ludzkim w Black Red White S.A. oraz we wszystkich spółkach zależnych.

Anna Woźniak posiada ponad 20-letnie doświadczenie w dziedzinie zarządzania zasobami ludzkimi, które zdobywała pracując w strukturach międzynarodowych korporacji oraz w polskich spółkach działających w różnych branżach.
W przeszłości pełniła funkcję m.in. Dyrektor ds. Szkoleń w banku BZWBK, Dyrektor ds. Rekrutacji i Rozwoju w DHL Express Polska, Dyrektor Personalnej w NOMI S.A. oraz Dyrektor Personalnej w PLL LOT S.A. Była odpowiedzialna m.in za wdrożenie strategii personalnej oraz procesy restrukturyzacyjne w dużej sieci sprzedaży detalicznej oraz w branży usługowej. Projektowała i realizowała programy zarządzania talentami oraz sukcesji. Prowadziła projekty doradcze dla spółek produkcyjnych.
Anna Wożniak jest absolwentką Wydziału Zarządzania w SGH i certyfikowanym coachem ICC.
Anna Woźniak, Dyrektor Personalna Black Red White<br>

Anna Woźniak, Dyrektor Personalna Black Red White

BRW_Nowa Dyrektor HR_14 05 2018.docx

BRW_Anna Woźniak_Dyrektor HR.jpg

5 nowoczesnych rozwiązań do przechowywania

Gotowanie to z jednej strony przyjemność i doskonała zabawa, a z drugiej źródło kilku mniej lubianych czynności, takich jak krojenie, obieranie, sortowanie śmieci czy zmywanie naczyń oraz sprzątanie. Co zrobić by zachować radość z przygotowywania posiłków oraz cieszyć się ładem w kuchni? Black Red White dzieli się kilkoma praktycznymi poradami dotyczącymi sztuki przechowywania i porządkowania.
O jakiej kuchni marzą Polacy?

Klasyczna, minimalistyczna, a może utrzymana w duchu przemysłowego loftu? Najnowsze badanie zrealizowane na zlecenie marki Black Red White pokazuje, jakie kuchnie cieszą się wśród Polaków największą popularnością. Wyraźnie widać, że styl kuchni jest istotnym elementem, ale ponad panującą modę badani przedkładają funkcjonalność i plan tego wyjątkowego wnętrza.
Czas na relaks w ogrodzie. Nowość – meble ogrodowe!

Czas spędzany w ogrodzie nadchodzi wielkimi krokami. Śniadania na świeżym powietrzu czy popołudniowe grillowanie nie obędzie się jednak bez komfortowych, ale też wytrzymałych mebli, które pozwolą elegancko zaaranżować zieloną przestrzeń. Z myślą o tym Black Red White wprowadza do sprzedaży ofertę mebli ogrodowych.

5 nowoczesnych rozwiązań do przechowywania