Black Red White z nowym dyrektorem HR

Największa grupa meblarska w Polsce – Black Red White, zatrudniła nową Dyrektor Personalną, którą została Anna Woźniak. Obejmując swoje stanowisko, od maja przejmie ona koordynację oraz planowanie wszelkich kwestii związanych z zarządzaniem zasobami ludzkim w Black Red White S.A. oraz we wszystkich spółkach zależnych.

Anna Woźniak posiada ponad 20-letnie doświadczenie w dziedzinie zarządzania zasobami ludzkimi, które zdobywała pracując w strukturach międzynarodowych korporacji oraz w polskich spółkach działających w różnych branżach.
W przeszłości pełniła funkcję m.in. Dyrektor ds. Szkoleń w banku BZWBK, Dyrektor ds. Rekrutacji i Rozwoju w DHL Express Polska, Dyrektor Personalnej w NOMI S.A. oraz Dyrektor Personalnej w PLL LOT S.A. Była odpowiedzialna m.in za wdrożenie strategii personalnej oraz procesy restrukturyzacyjne w dużej sieci sprzedaży detalicznej oraz w branży usługowej. Projektowała i realizowała programy zarządzania talentami oraz sukcesji. Prowadziła projekty doradcze dla spółek produkcyjnych.
Anna Wożniak jest absolwentką Wydziału Zarządzania w SGH i certyfikowanym coachem ICC.
Anna Woźniak, Dyrektor Personalna Black Red White<br>

Anna Woźniak, Dyrektor Personalna Black Red White

BRW_Nowa Dyrektor HR_14 05 2018.docx

BRW_Anna Woźniak_Dyrektor HR.jpg

Zabawa, nauka i relaks – czyli aranżacja pokoju dziecięcego

Aranżacja pokoju dziecięcego to często duże wyzwanie, z którym wiąże się umiejętne połączenie marzeń malucha oraz pragmatycznych oczekiwań dorosłych. Black Red White radzi jak urządzić pokój dziecka, aby pogodzić pragnienia wszystkich domowników i stworzyć przestrzeń, w której dziecko poczuje się dobrze, a Ty będziesz miał pewność, że ma też odpowiednie warunki do nauki, rozwoju i odpoczynku.

Black Red White wspiera polskie festiwale filmowe

Festiwale Nowe Horyzonty oraz Dwa Brzegi to jedne z najważniejszych wydarzeń w polskim kalendarzu filmowym. W tym roku marka Black Red White, jako sponsor, wspiera te wyjątkowe święta kina niezależnego.
Praktyczny poradnik wyboru sofy idealnej

Piękna, wygodna, duża, funkcjonalna – czy tak wygląda sofa idealna? To pytanie powinien zadać sobie każdy, kto stoi przed zakupem mebli tapicerowanych do swojego salonu. Jesteś rodzinny, gościnny, kochasz zwierzęta, a możesz uwielbiasz design? Twój wybór powinien być dopasowany do stylu życia, który prowadzisz. Korzystając z porad Black Red White, będzie Ci łatwiej podjąć tę ważną decyzję.