Black Red White z nowym dyrektorem HR

Największa grupa meblarska w Polsce – Black Red White, zatrudniła nową Dyrektor Personalną, którą została Anna Woźniak. Obejmując swoje stanowisko, od maja przejmie ona koordynację oraz planowanie wszelkich kwestii związanych z zarządzaniem zasobami ludzkim w Black Red White S.A. oraz we wszystkich spółkach zależnych.

Anna Woźniak posiada ponad 20-letnie doświadczenie w dziedzinie zarządzania zasobami ludzkimi, które zdobywała pracując w strukturach międzynarodowych korporacji oraz w polskich spółkach działających w różnych branżach.
W przeszłości pełniła funkcję m.in. Dyrektor ds. Szkoleń w banku BZWBK, Dyrektor ds. Rekrutacji i Rozwoju w DHL Express Polska, Dyrektor Personalnej w NOMI S.A. oraz Dyrektor Personalnej w PLL LOT S.A. Była odpowiedzialna m.in za wdrożenie strategii personalnej oraz procesy restrukturyzacyjne w dużej sieci sprzedaży detalicznej oraz w branży usługowej. Projektowała i realizowała programy zarządzania talentami oraz sukcesji. Prowadziła projekty doradcze dla spółek produkcyjnych.
Anna Wożniak jest absolwentką Wydziału Zarządzania w SGH i certyfikowanym coachem ICC.
Anna Woźniak, Dyrektor Personalna Black Red White<br>

Anna Woźniak, Dyrektor Personalna Black Red White

BRW_Nowa Dyrektor HR_14 05 2018.docx

BRW_Anna Woźniak_Dyrektor HR.jpg

5 nowoczesnych rozwiązań do przechowywania

Gotowanie to z jednej strony przyjemność i doskonała zabawa, a z drugiej źródło kilku mniej lubianych czynności, takich jak krojenie, obieranie, sortowanie śmieci czy zmywanie naczyń oraz sprzątanie. Co zrobić by zachować radość z przygotowywania posiłków oraz cieszyć się ładem w kuchni? Black Red White dzieli się kilkoma praktycznymi poradami dotyczącymi sztuki przechowywania i porządkowania.