Black Red White rozpoczyna współpracę z Heart&Brain

Black Red White rozstrzygnęło przetarg na agencję reklamową. Heart&Brain będzie odpowiedzialna za strategię kreatywną największej grupy meblarskiej w Polsce.

Heart&Brain to niezależna agencja reklamowa, która specjalizuje się w komunikacyjnych rozwiązaniach platformowych. Agencja została wybrana w drodze przetargu, do którego przystąpili również: Publicis, McCann Erickson, Kalicińscy.com, Ogilvy+JWT, Walk Creative oraz B2F FCB.

Poszukując nowej agencji reklamowej braliśmy przede wszystkim pod uwagę merytoryczną wartość oferty oraz zaproponowaną koncepcję, która w znaczący sposób może pomóc wyróżnić naszą markę. Jest to nie lada wyzwanie działając na tak konkurencyjnym rynku jak nasz, dlatego postawiliśmy na agencję Heart&Brain, która łączy w sobie kreatywne i strategiczne myślenie z doskonałym zrozumieniem najnowszych trendów w komunikacji. Efekty naszej wspólnej pracy będą widoczne już w drugiej połowie tego roku i mamy nadzieję, że nasz nowy kierunek komunikacji spotka się z entuzjastycznym przyjęciem klientów.

Hubert Olczak, Marketing Manager Black Red White

Heart&Brain będzie odpowiedzialna za strategię kreatywną dla marki Black Red White oraz tworzenie koncepcji komunikacji m.in. w radiu, telewizji, OOH oraz ATL.

BRW_Black Red White rozpoczyna współpracę z Heart&Brain_30 05 2018.docx

5 nowoczesnych rozwiązań do przechowywania

Gotowanie to z jednej strony przyjemność i doskonała zabawa, a z drugiej źródło kilku mniej lubianych czynności, takich jak krojenie, obieranie, sortowanie śmieci czy zmywanie naczyń oraz sprzątanie. Co zrobić by zachować radość z przygotowywania posiłków oraz cieszyć się ładem w kuchni? Black Red White dzieli się kilkoma praktycznymi poradami dotyczącymi sztuki przechowywania i porządkowania.
Black Red White z nowym dyrektorem HR

Największa grupa meblarska w Polsce – Black Red White, zatrudniła nową Dyrektor Personalną, którą została Anna Woźniak. Obejmując swoje stanowisko, od maja przejmie ona koordynację oraz planowanie wszelkich kwestii związanych z zarządzaniem zasobami ludzkim w Black Red White S.A. oraz we wszystkich spółkach zależnych.

Magiczny świat dziecięcych marzeń

Aranżacja pokoju dziecięcego to nie lada wyzwanie i jednocześnie ogromna przyjemność dla rodziców. To, na jakie zdecydujemy się motywy przewodnie, kolory, dodatki oraz akcesoria, ma wpływ na to, czy dziecko będzie lubiło spędzać tam czas i czy pokój stanie się jego azylem. Nowość w ofercie Black Red White, czyli akcesoria dziecięce, pomogą każdemu rodzicowi stworzyć prawdziwe królestwo zabawy i wypoczynku, które pokocha każdy maluch.