Black Red White rozpoczyna współpracę z Heart&Brain

Black Red White rozstrzygnęło przetarg na agencję reklamową. Heart&Brain będzie odpowiedzialna za strategię kreatywną największej grupy meblarskiej w Polsce.

Heart&Brain to niezależna agencja reklamowa, która specjalizuje się w komunikacyjnych rozwiązaniach platformowych. Agencja została wybrana w drodze przetargu, do którego przystąpili również: Publicis, McCann Erickson, Kalicińscy.com, Ogilvy+JWT, Walk Creative oraz B2F FCB.

Poszukując nowej agencji reklamowej braliśmy przede wszystkim pod uwagę merytoryczną wartość oferty oraz zaproponowaną koncepcję, która w znaczący sposób może pomóc wyróżnić naszą markę. Jest to nie lada wyzwanie działając na tak konkurencyjnym rynku jak nasz, dlatego postawiliśmy na agencję Heart&Brain, która łączy w sobie kreatywne i strategiczne myślenie z doskonałym zrozumieniem najnowszych trendów w komunikacji. Efekty naszej wspólnej pracy będą widoczne już w drugiej połowie tego roku i mamy nadzieję, że nasz nowy kierunek komunikacji spotka się z entuzjastycznym przyjęciem klientów.

Hubert Olczak, Marketing Manager Black Red White

Heart&Brain będzie odpowiedzialna za strategię kreatywną dla marki Black Red White oraz tworzenie koncepcji komunikacji m.in. w radiu, telewizji, OOH oraz ATL.

BRW_Black Red White rozpoczyna współpracę z Heart&Brain_30 05 2018.docx

Odpocznij w sypialni w Twoim stylu

Czysty minimalizm, przytulna bliskość czy może surowy loft – w którym z tych stylów powinna być utrzymana Twoja wymarzona sypialnia? Już teraz w ofercie Black Red White można znaleźć nowe propozycje mebli, które pozwolą zaaranżować to najbardziej intymne miejsce w domu w sposób, który będzie sprzyjał odpoczynkowi i odpowiadał Twoim upodobaniom.
Czego nie może zabraknąć w dziecięcym pokoju?

Pokój dziecięcy to nie tylko prywatne królestwo dziecka czy nastolatka, ale także przestrzeń do nauki, zabawy i wypoczynku. Dlatego jego aranżacja wymaga odpowiedniego przygotowania. O czym należy pamiętać? Jak sprawić, by to wnętrze było piękne, funkcjonalne, wygodne i zgodne z oczekiwaniami dziecka? Podpowiadamy na co należy zwrócić szczególną uwagę.
Zabawa, nauka i relaks – czyli aranżacja pokoju dziecięcego

Aranżacja pokoju dziecięcego to często duże wyzwanie, z którym wiąże się umiejętne połączenie marzeń malucha oraz pragmatycznych oczekiwań dorosłych. Black Red White radzi jak urządzić pokój dziecka, aby pogodzić pragnienia wszystkich domowników i stworzyć przestrzeń, w której dziecko poczuje się dobrze, a Ty będziesz miał pewność, że ma też odpowiednie warunki do nauki, rozwoju i odpoczynku.

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.