Black Red White rozpoczyna współpracę z Heart&Brain

Black Red White rozstrzygnęło przetarg na agencję reklamową. Heart&Brain będzie odpowiedzialna za strategię kreatywną największej grupy meblarskiej w Polsce.

Heart&Brain to niezależna agencja reklamowa, która specjalizuje się w komunikacyjnych rozwiązaniach platformowych. Agencja została wybrana w drodze przetargu, do którego przystąpili również: Publicis, McCann Erickson, Kalicińscy.com, Ogilvy+JWT, Walk Creative oraz B2F FCB.

Poszukując nowej agencji reklamowej braliśmy przede wszystkim pod uwagę merytoryczną wartość oferty oraz zaproponowaną koncepcję, która w znaczący sposób może pomóc wyróżnić naszą markę. Jest to nie lada wyzwanie działając na tak konkurencyjnym rynku jak nasz, dlatego postawiliśmy na agencję Heart&Brain, która łączy w sobie kreatywne i strategiczne myślenie z doskonałym zrozumieniem najnowszych trendów w komunikacji. Efekty naszej wspólnej pracy będą widoczne już w drugiej połowie tego roku i mamy nadzieję, że nasz nowy kierunek komunikacji spotka się z entuzjastycznym przyjęciem klientów.

Hubert Olczak, Marketing Manager Black Red White

Heart&Brain będzie odpowiedzialna za strategię kreatywną dla marki Black Red White oraz tworzenie koncepcji komunikacji m.in. w radiu, telewizji, OOH oraz ATL.

BRW_Black Red White rozpoczyna współpracę z Heart&Brain_30 05 2018.docx

Black Red White wspiera polskie festiwale filmowe

Festiwale Nowe Horyzonty oraz Dwa Brzegi to jedne z najważniejszych wydarzeń w polskim kalendarzu filmowym. W tym roku marka Black Red White, jako sponsor, wspiera te wyjątkowe święta kina niezależnego.
Praktyczny poradnik wyboru sofy idealnej

Piękna, wygodna, duża, funkcjonalna – czy tak wygląda sofa idealna? To pytanie powinien zadać sobie każdy, kto stoi przed zakupem mebli tapicerowanych do swojego salonu. Jesteś rodzinny, gościnny, kochasz zwierzęta, a możesz uwielbiasz design? Twój wybór powinien być dopasowany do stylu życia, który prowadzisz. Korzystając z porad Black Red White, będzie Ci łatwiej podjąć tę ważną decyzję.