Black Red White poszerza ofertę o akcesoria dla dzieci

Black Red White wprowadziło do sprzedaży akcesoria dziecięce, które są nową kategorią produktową w ofercie marki. Kolorowe tekstylia oraz elementy dekoracyjne dostępne są w sklepach stacjonarnych oraz online.

W odpowiedzi na potrzeby klientów, którzy w jednym miejscu chcieliby zaopatrzyć się w produkty do różnych pomieszczeń w domu, w tym do pokoju dla dzieci, firma Black Red White zdecydowała się poszerzyć swój asortyment o produkty dla najmłodszych. W ofercie dostępnej w sklepach stacjonarnych oraz online na stronie www.brw.pl znalazły się m.in. komplety pościeli w bajeczne motywy, miękkie dywany, kolorowe poduszki w kształcie chmurek i gwiazdek, wysokiej jakości koce wykonane w 50% z bawełny oraz w 50% z bambusa. Dodatkowo koce posiadają certyfikat Oeko-Tex standard 100 w klasie produktów dedykowanych niemowlętom. Rodzice będą mogli zaopatrzyć się także w namiot tipi wykonany ręcznie z wysokogatunkowej, certyfikowanej 100% bawełny. Bezpieczeństwo tego produktu potwierdza certyfikat CE.

Klientami marki Black Red White są przede wszystkim rodziny, dlatego obserwując ich potrzeby i chcąc odpowiedzieć na ich oczekiwania, zdecydowaliśmy się poszerzyć ofertę o dodatki i akcesoria dla dzieci. Wielu z naszych klientów poszukuje ciekawych, modnych i przede wszystkim dobrych jakościowo przedmiotów, którymi mogą udekorować pokój malucha. To nowy obszar działania Black Red White i krok do przodu w poszerzaniu naszej oferty. Mamy nadzieję, że propozycje, które przygotowaliśmy, przypadną do gustu rodzicom poszukującym pięknych i jakościowych dodatków

Joanna Chybowska-Kaczmarek, Dyrektor ds. Zarządzania Produktem w firmie Black Red White

THK-066681 (1) E.JPGTHK-067167 (1) E.JPGTHK-066504 (2) E.JPGTHK-066508 (1) E.JPGTHK-066224,-THK-066171.jpgTHK-066505 (1) E.JPG

BRW_Black Red White poszerza ofertę o akcesoria dla dzieci_13 06 2018.docx

Dom w Twoim stylu dzięki nowym kolekcjom mebli Black Red White

Black Red White po raz kolejny poszerza swoją ofertę o nowe kolekcje mebli, które sprawdzą się zarówno w salonie, pokoju młodzieżowym, czy gabinecie. Dzięki propozycjom utrzymanym w różnorodnym charakterze, coś dla siebie znajdą zarówno miłośnicy stylu prowansalskiego, idealnego ładu, vintage, jak też zwolennicy domowych aranżacji rodem z fabrycznych loftów.
Kuchnia skrojona na miarę Twojego Domu

Kuchnia to miejsce, w którym spędzamy mnóstwo czasu, dlatego powinna być dokładnie taka, jaką sobie wymarzyliśmy. To w końcu tutaj kawa czy herbata smakują najlepiej, a skromny obiad może zamienić się w wielką ucztę dla najbliższych. Z tego względu warto starannie zaplanować jej układ i zadbać o najlepsze rozwiązania. Dzięki szerokiej ofercie kuchni na wymiar Senso Kitchens, którą już teraz można zobaczyć w najnowszym „Katalogu kuchni na wymiar” Black Red White, każdy może stworzyć niepowtarzalną kuchenną przestrzeń w swoim domu.
Oswojony minimalizm – przytulne wnętrza

Podczas urządzania domu czy mieszkania często stoimy przed trudnym wyborem aranżacji przestrzeni w modnym i jednocześnie funkcjonalnym stylu. Wielu z nas minimalizm kojarzyz chłodem, tymczasem wnętrze o takim charakterze potrafi ciepło zaskoczyć – jest to możliwe dzięki połączeniu bieli i stylowego drewna. Na takie klasycznie proste rozwiązanie postawiło też Black Red White w swoich dwóch najnowszych kolekcjach mebli Balder oraz Zele.
Bergen – kolekcja w nurcie współczesnej klasyki

Meble Bergen to kompozycja dobrego smaku i funkcjonalnych rozwiązań, które zapewniają zróżnicowane moduły przeznaczone do indywidualnej konfiguracji. Kolekcja doskonale współgra ze stylem współczesnym, idealnie łącząc go z nutą klasyki. System utrzymany ciepłym kolorze drewna zachwyci miłośników ciepłych i eleganckich aranżacji.