Meble tapicerowane to jedna z największych kategorii produktowych na rynku meblarskim w Polsce. Według badań przeprowadzonych przez Kantar TNS, aż 49% Polaków planuje w 2018 roku kupić nowy mebel i będzie to komoda / szafka (27%), meble kuchenne (26%) lub właśnie meble tapicerowanie (22%). Wygodny mebel wypoczynkowy to bardzo istotny punkt w każdym domu. Sofa w salonie często staje się azylem, miejscem spotkań z rodziną i znajomymi lub po prostu miejscem do pracy czy relaksu.

W najnowszej kampanii marka Black Red White zachęca swoich klientów do relaksu i celebracji chwil spędzonych razem. Akcja spotu reklamowego (30’) toczy się w przestronnym salonie, w którym centralne miejsce zajmuje wygodny wypoczynek – sofa, fotele, a także legowisko dla psa. Sofa jest obiektem zainteresowania nie tylko pięcioosobowej rodziny, ale także domowego pupila – Barona, który również nie może oprzeć się jej wygodzie. Marka podkreśla w ten sposób, że strefa wypoczynku to wyjątkowa przestrzeń dla każdego. Miejsce, które łączy i pozwala wspólnie spędzać czas.
BRW_1.jpgBRW3_3.jpgBRW_4.jpgBRW_5.jpg

Salon to szczególne miejsce w Domu, które gromadzi całą rodzinę, a sofa jako centralny punkt tego pomieszczenia sprzyja rozmowom i wspólnemu relaksowi. Z tego względu nasza najnowsza kampania skupia się na pokazaniu emocji i radości rodzinnego życia, a także codzienności, z którą mogą identyfikować się nasi konsumenci

Hubert Olczak, Marketing Manager marki Black Red White.

Szeroka oferta mebli wypoczynkowych Black Red White obejmuje komfortowe fotele, sofy, narożniki, narożniki modułowe, wersalki, a także pufy. Wśród dziesiątek różnorodnych modeli mebli każdy może znaleźć coś dla siebie. Wybrane produkty wyposażone są w funkcje spania, pojemniki na pościel czy regulowane zagłówki. Kolorystykę swojego wypoczynku można wybrać spośród 295 różnych wariantów tkanin dostępnych w ofercie.
W ramach kampanii emitowane będą spoty telewizyjne (30’ i 15’). Wspierają ją również aktywności zaplanowane w mediach społecznościowych, prasie, Internecie, OOH oraz niestandardowe działania ambientowe, koordynowane przez agencję Dobra Produkcja. Spot powstał przy współpracy Deloitte Digital z FCB Bridge2Fun, realizacja spotów TV leżała po stronie domu produkcyjnego Film Produkcja, planowaniem i zakupem mediów zajął się dom mediowy Havas Media, a działania PR koordynuje H+K Strategies.

Kantar TNS, Struktura rynku meblowego, N=941, 2017r.

BRW_Meble wypoczynkowe w najnowszej kampanii Black Red White „Żyj wygodnie!”_21 06 2018.docx

docx | 53 KB

BRW_5.jpg

BRW_4.jpg

BRW_2.jpg

BRW_1.jpg

BRW3_3.jpg

Odpocznij w sypialni w Twoim stylu

Czysty minimalizm, przytulna bliskość czy może surowy loft – w którym z tych stylów powinna być utrzymana Twoja wymarzona sypialnia? Już teraz w ofercie Black Red White można znaleźć nowe propozycje mebli, które pozwolą zaaranżować to najbardziej intymne miejsce w domu w sposób, który będzie sprzyjał odpoczynkowi i odpowiadał Twoim upodobaniom.
Czego nie może zabraknąć w dziecięcym pokoju?

Pokój dziecięcy to nie tylko prywatne królestwo dziecka czy nastolatka, ale także przestrzeń do nauki, zabawy i wypoczynku. Dlatego jego aranżacja wymaga odpowiedniego przygotowania. O czym należy pamiętać? Jak sprawić, by to wnętrze było piękne, funkcjonalne, wygodne i zgodne z oczekiwaniami dziecka? Podpowiadamy na co należy zwrócić szczególną uwagę.
Zabawa, nauka i relaks – czyli aranżacja pokoju dziecięcego

Aranżacja pokoju dziecięcego to często duże wyzwanie, z którym wiąże się umiejętne połączenie marzeń malucha oraz pragmatycznych oczekiwań dorosłych. Black Red White radzi jak urządzić pokój dziecka, aby pogodzić pragnienia wszystkich domowników i stworzyć przestrzeń, w której dziecko poczuje się dobrze, a Ty będziesz miał pewność, że ma też odpowiednie warunki do nauki, rozwoju i odpoczynku.

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.