Zakład produkcyjny Black Red White w Chlewiskach zajmuje się głównie produkcją mebli skrzyniowych. Ze względu na ogromny potencjał rozwojowy tej kategorii oraz rosnące zapotrzebowanie konsumentów na różnorodne propozycje mebli, firma prowadzi szereg inwestycji i optymalizacji produkcji w zakładach. W Chlewiskach zaplanowano dalszy rozwój, zwiększenie zdolności zakładu i uruchomienie dodatkowych linii produkcyjnych. Dzięki temu w zakładzie powstanie 30 nowych miejsc pracy na takich stanowiskach jak: operator maszyn, pomocnik operatora czy pakowacz.
Firma Black Red White, jako największa grupa meblarska, producent oraz dystrybutor mebli to jeden z największych pracodawców w regionie, zapewniający stabilne warunki pracy. Firma planuje dalszy rozwój i optymalizację produkcji, które będą realizowane poprzez inwestycje w kolejnych latach.
Więcej informacji o prowadzonej rekrutacji do zakładu w Chlewiskach można znaleźć na stronie: https://www.brw.pl/kariera/oferty-pracy/.