Zakład produkcyjny Black Red White w Chlewiskach zajmuje się głównie produkcją mebli skrzyniowych. Ze względu na ogromny potencjał rozwojowy tej kategorii oraz rosnące zapotrzebowanie konsumentów na różnorodne propozycje mebli, firma prowadzi szereg inwestycji i optymalizacji produkcji w zakładach. W Chlewiskach zaplanowano dalszy rozwój, zwiększenie zdolności zakładu i uruchomienie dodatkowych linii produkcyjnych. Dzięki temu w zakładzie powstanie 30 nowych miejsc pracy na takich stanowiskach jak: operator maszyn, pomocnik operatora czy pakowacz.
Firma Black Red White, jako największa grupa meblarska, producent oraz dystrybutor mebli to jeden z największych pracodawców w regionie, zapewniający stabilne warunki pracy. Firma planuje dalszy rozwój i optymalizację produkcji, które będą realizowane poprzez inwestycje w kolejnych latach.
Więcej informacji o prowadzonej rekrutacji do zakładu w Chlewiskach można znaleźć na stronie: https://www.brw.pl/kariera/oferty-pracy/.
Odpocznij w sypialni w Twoim stylu

Czysty minimalizm, przytulna bliskość czy może surowy loft – w którym z tych stylów powinna być utrzymana Twoja wymarzona sypialnia? Już teraz w ofercie Black Red White można znaleźć nowe propozycje mebli, które pozwolą zaaranżować to najbardziej intymne miejsce w domu w sposób, który będzie sprzyjał odpoczynkowi i odpowiadał Twoim upodobaniom.
Czego nie może zabraknąć w dziecięcym pokoju?

Pokój dziecięcy to nie tylko prywatne królestwo dziecka czy nastolatka, ale także przestrzeń do nauki, zabawy i wypoczynku. Dlatego jego aranżacja wymaga odpowiedniego przygotowania. O czym należy pamiętać? Jak sprawić, by to wnętrze było piękne, funkcjonalne, wygodne i zgodne z oczekiwaniami dziecka? Podpowiadamy na co należy zwrócić szczególną uwagę.
Zabawa, nauka i relaks – czyli aranżacja pokoju dziecięcego

Aranżacja pokoju dziecięcego to często duże wyzwanie, z którym wiąże się umiejętne połączenie marzeń malucha oraz pragmatycznych oczekiwań dorosłych. Black Red White radzi jak urządzić pokój dziecka, aby pogodzić pragnienia wszystkich domowników i stworzyć przestrzeń, w której dziecko poczuje się dobrze, a Ty będziesz miał pewność, że ma też odpowiednie warunki do nauki, rozwoju i odpoczynku.

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.