Zakład produkcyjny Black Red White w Chlewiskach zajmuje się głównie produkcją mebli skrzyniowych. Ze względu na ogromny potencjał rozwojowy tej kategorii oraz rosnące zapotrzebowanie konsumentów na różnorodne propozycje mebli, firma prowadzi szereg inwestycji i optymalizacji produkcji w zakładach. W Chlewiskach zaplanowano dalszy rozwój, zwiększenie zdolności zakładu i uruchomienie dodatkowych linii produkcyjnych. Dzięki temu w zakładzie powstanie 30 nowych miejsc pracy na takich stanowiskach jak: operator maszyn, pomocnik operatora czy pakowacz.
Firma Black Red White, jako największa grupa meblarska, producent oraz dystrybutor mebli to jeden z największych pracodawców w regionie, zapewniający stabilne warunki pracy. Firma planuje dalszy rozwój i optymalizację produkcji, które będą realizowane poprzez inwestycje w kolejnych latach.
Więcej informacji o prowadzonej rekrutacji do zakładu w Chlewiskach można znaleźć na stronie: https://www.brw.pl/kariera/oferty-pracy/.

Zabawa, nauka i relaks – czyli aranżacja pokoju dziecięcego

Aranżacja pokoju dziecięcego to często duże wyzwanie, z którym wiąże się umiejętne połączenie marzeń malucha oraz pragmatycznych oczekiwań dorosłych. Black Red White radzi jak urządzić pokój dziecka, aby pogodzić pragnienia wszystkich domowników i stworzyć przestrzeń, w której dziecko poczuje się dobrze, a Ty będziesz miał pewność, że ma też odpowiednie warunki do nauki, rozwoju i odpoczynku.

Black Red White wspiera polskie festiwale filmowe

Festiwale Nowe Horyzonty oraz Dwa Brzegi to jedne z najważniejszych wydarzeń w polskim kalendarzu filmowym. W tym roku marka Black Red White, jako sponsor, wspiera te wyjątkowe święta kina niezależnego.
Praktyczny poradnik wyboru sofy idealnej

Piękna, wygodna, duża, funkcjonalna – czy tak wygląda sofa idealna? To pytanie powinien zadać sobie każdy, kto stoi przed zakupem mebli tapicerowanych do swojego salonu. Jesteś rodzinny, gościnny, kochasz zwierzęta, a możesz uwielbiasz design? Twój wybór powinien być dopasowany do stylu życia, który prowadzisz. Korzystając z porad Black Red White, będzie Ci łatwiej podjąć tę ważną decyzję.