Klienci salonu meblowego Black Red White w Gdańsku, którzy posiadają samochody elektryczne, już teraz mogą naładować swój pojazd np. w trakcie robienia zakupów. Na parkingu sklepu pojawiła się właśnie pierwsza stacja ładowania pojazdów Green Way - ogólnopolskiej sieci stacji szybkiego ładowania. Stacje ulokowane są co 85 – 100 kilometrów od siebie, co zapewnia użytkownikom elektrycznych aut wygodę oraz komfort przejazdu. Dzięki powstaniu kolejnych inwestycji, na mapie pojawia się coraz więcej takich punktów, a podróżowanie elektrycznym autem staje się prostsze i wygodniejsze.
Współpraca Black Red White z producentem zielonej energii została podyktowana troską o środowisko naturalne, a także chęcią zapewnienia wygody klientom podróżujących autami elektrycznymi, którzy już teraz z powodzeniem mogą połączyć zakupy w salonie meblowym z procesem ładowania pojazdu. Marka Black Red White posiada swoje salony na terenie całej Polski, dlatego partnerstwo z Green Way to też decyzja o znaczeniu biznesowym, dzięki której klienci będą mieli łatwy dostęp do tej nowoczesnej usługi. Kolejna stacja Green Way - Black Red White ma pojawić się już niebawem w Grudziądzu.

Black Red White rozpoczyna współpracę z Heart&Brain

Black Red White rozstrzygnęło przetarg na agencję reklamową. Heart&Brain będzie odpowiedzialna za strategię kreatywną największej grupy meblarskiej w Polsce.