Klienci salonu meblowego Black Red White w Gdańsku, którzy posiadają samochody elektryczne, już teraz mogą naładować swój pojazd np. w trakcie robienia zakupów. Na parkingu sklepu pojawiła się właśnie pierwsza stacja ładowania pojazdów Green Way - ogólnopolskiej sieci stacji szybkiego ładowania. Stacje ulokowane są co 85 – 100 kilometrów od siebie, co zapewnia użytkownikom elektrycznych aut wygodę oraz komfort przejazdu. Dzięki powstaniu kolejnych inwestycji, na mapie pojawia się coraz więcej takich punktów, a podróżowanie elektrycznym autem staje się prostsze i wygodniejsze.
Współpraca Black Red White z producentem zielonej energii została podyktowana troską o środowisko naturalne, a także chęcią zapewnienia wygody klientom podróżujących autami elektrycznymi, którzy już teraz z powodzeniem mogą połączyć zakupy w salonie meblowym z procesem ładowania pojazdu. Marka Black Red White posiada swoje salony na terenie całej Polski, dlatego partnerstwo z Green Way to też decyzja o znaczeniu biznesowym, dzięki której klienci będą mieli łatwy dostęp do tej nowoczesnej usługi. Kolejna stacja Green Way - Black Red White ma pojawić się już niebawem w Grudziądzu.

Zabawa, nauka i relaks – czyli aranżacja pokoju dziecięcego

Aranżacja pokoju dziecięcego to często duże wyzwanie, z którym wiąże się umiejętne połączenie marzeń malucha oraz pragmatycznych oczekiwań dorosłych. Black Red White radzi jak urządzić pokój dziecka, aby pogodzić pragnienia wszystkich domowników i stworzyć przestrzeń, w której dziecko poczuje się dobrze, a Ty będziesz miał pewność, że ma też odpowiednie warunki do nauki, rozwoju i odpoczynku.

Black Red White wspiera polskie festiwale filmowe

Festiwale Nowe Horyzonty oraz Dwa Brzegi to jedne z najważniejszych wydarzeń w polskim kalendarzu filmowym. W tym roku marka Black Red White, jako sponsor, wspiera te wyjątkowe święta kina niezależnego.
Praktyczny poradnik wyboru sofy idealnej

Piękna, wygodna, duża, funkcjonalna – czy tak wygląda sofa idealna? To pytanie powinien zadać sobie każdy, kto stoi przed zakupem mebli tapicerowanych do swojego salonu. Jesteś rodzinny, gościnny, kochasz zwierzęta, a możesz uwielbiasz design? Twój wybór powinien być dopasowany do stylu życia, który prowadzisz. Korzystając z porad Black Red White, będzie Ci łatwiej podjąć tę ważną decyzję.