Klienci salonu meblowego Black Red White w Gdańsku, którzy posiadają samochody elektryczne, już teraz mogą naładować swój pojazd np. w trakcie robienia zakupów. Na parkingu sklepu pojawiła się właśnie pierwsza stacja ładowania pojazdów Green Way - ogólnopolskiej sieci stacji szybkiego ładowania. Stacje ulokowane są co 85 – 100 kilometrów od siebie, co zapewnia użytkownikom elektrycznych aut wygodę oraz komfort przejazdu. Dzięki powstaniu kolejnych inwestycji, na mapie pojawia się coraz więcej takich punktów, a podróżowanie elektrycznym autem staje się prostsze i wygodniejsze.
Współpraca Black Red White z producentem zielonej energii została podyktowana troską o środowisko naturalne, a także chęcią zapewnienia wygody klientom podróżujących autami elektrycznymi, którzy już teraz z powodzeniem mogą połączyć zakupy w salonie meblowym z procesem ładowania pojazdu. Marka Black Red White posiada swoje salony na terenie całej Polski, dlatego partnerstwo z Green Way to też decyzja o znaczeniu biznesowym, dzięki której klienci będą mieli łatwy dostęp do tej nowoczesnej usługi. Kolejna stacja Green Way - Black Red White ma pojawić się już niebawem w Grudziądzu.
Odpocznij w sypialni w Twoim stylu

Czysty minimalizm, przytulna bliskość czy może surowy loft – w którym z tych stylów powinna być utrzymana Twoja wymarzona sypialnia? Już teraz w ofercie Black Red White można znaleźć nowe propozycje mebli, które pozwolą zaaranżować to najbardziej intymne miejsce w domu w sposób, który będzie sprzyjał odpoczynkowi i odpowiadał Twoim upodobaniom.
Czego nie może zabraknąć w dziecięcym pokoju?

Pokój dziecięcy to nie tylko prywatne królestwo dziecka czy nastolatka, ale także przestrzeń do nauki, zabawy i wypoczynku. Dlatego jego aranżacja wymaga odpowiedniego przygotowania. O czym należy pamiętać? Jak sprawić, by to wnętrze było piękne, funkcjonalne, wygodne i zgodne z oczekiwaniami dziecka? Podpowiadamy na co należy zwrócić szczególną uwagę.
Zabawa, nauka i relaks – czyli aranżacja pokoju dziecięcego

Aranżacja pokoju dziecięcego to często duże wyzwanie, z którym wiąże się umiejętne połączenie marzeń malucha oraz pragmatycznych oczekiwań dorosłych. Black Red White radzi jak urządzić pokój dziecka, aby pogodzić pragnienia wszystkich domowników i stworzyć przestrzeń, w której dziecko poczuje się dobrze, a Ty będziesz miał pewność, że ma też odpowiednie warunki do nauki, rozwoju i odpoczynku.

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.