• Energetyzujący Living Coral
  • Przygotuj swój dom na zimę
  • Odpocznij w sypialni w Twoim stylu
Energetyzujący Living Coral
Przygotuj swój dom na zimę
Odpocznij w sypialni w Twoim stylu
Energetyzujący Living Coral

Kolor roku 2019 wybrany przez Instytut Pantone to nawiązanie do natury, afirmacji życia, optymizmu i ekspresji. Koralowa ciepła barwa, o złotym odcieniu, wprowadzi do wnętrza dobrą energię. W ofercie Black Red White klienci już teraz mogą znaleźć dodatki oraz meble w naj
Przygotuj swój dom na zimę

Wieczór pod ciepłym kocem, z ciekawą książką i rozgrzewającą herbatą to prawdziwe remedium na zimne listopadowe wieczory. To jednak nie wszystko. Poznaj produkty, dzięki którym sprawisz, że Twój dom będzie przygotowany na zimę. Już teraz w salonach oraz sklepie interneto
Black Red White Konsumenckim Liderem Jakości 2018

Konsumenci wybrali firmę Black Red White Liderem Jakości roku 2018 w kategorii „Salony meblowe”. W ogólnopolskim programie sklepy Black Red White zostały docenione przez klientów m.in. za najwyższą jakość produktów, wyjątkowy design, szeroki wybór oraz atrakcyjne ceny.
Odpocznij w sypialni w Twoim stylu

Czysty minimalizm, przytulna bliskość czy może surowy loft – w którym z tych stylów powinna być utrzymana Twoja wymarzona sypialnia? Już teraz w ofercie Black Red White można znaleźć nowe propozycje mebli, które pozwolą zaaranżować to najbardziej intymne miejsce w domu w sposób, który będzie sprzyjał odpoczynkowi i odpowiadał Twoim upodobaniom.
Zabawa, nauka i relaks – czyli aranżacja pokoju dziecięcego

Aranżacja pokoju dziecięcego to często duże wyzwanie, z którym wiąże się umiejętne połączenie marzeń malucha oraz pragmatycznych oczekiwań dorosłych. Black Red White radzi jak urządzić pokój dziecka, aby pogodzić pragnienia wszystkich domowników i stworzyć przestrzeń, w której dziecko poczuje się dobrze, a Ty będziesz miał pewność, że ma też odpowiednie warunki do nauki, rozwoju i odpoczynku.
Nowe kolekcje mebli w ofercie Black Red White

Black Red White poszerzyło swoją ofertę o nowe kolekcje mebli do salonu i pokoju młodzieżowego. Unikalne wzornictwo, niebanalny styl oraz gama funkcjonalnych rozwiązań sprawiają, że wśród nich każdy znajdzie coś dla siebie.

Black Red White wspiera polskie festiwale filmowe

Festiwale Nowe Horyzonty oraz Dwa Brzegi to jedne z najważniejszych wydarzeń w polskim kalendarzu filmowym. W tym roku marka Black Red White, jako sponsor, wspiera te wyjątkowe święta kina niezależnego.
Praktyczny poradnik wyboru sofy idealnej

Piękna, wygodna, duża, funkcjonalna – czy tak wygląda sofa idealna? To pytanie powinien zadać sobie każdy, kto stoi przed zakupem mebli tapicerowanych do swojego salonu. Jesteś rodzinny, gościnny, kochasz zwierzęta, a możesz uwielbiasz design? Twój wybór powinien być dopasowany do stylu życia, który prowadzisz. Korzystając z porad Black Red White, będzie Ci łatwiej podjąć tę ważną decyzję.

Black Red White

Black Red White to największa polska grupa meblarska, producent i dystrybutor mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz z ok. 20% udziałem w rynku pod względem wartości sprzedaży.
Już od ponad 25 lat Black Red White proponuje najbardziej rozbudowaną ofertę wyposażenia wnętrz dostępną na rynku – wysokiej jakości meble pokojowe, kuchenne, tapicerowane oraz stoły i krzesła. Wyróżnia je funkcjonalność, nowoczesne rozwiązania technologiczne oraz atrakcyjne i urozmaicone wzornictwo. Dopełnieniem bogatej oferty meblowej są dodatki - tekstylia, oświetlenie, dekoracje, dywany oraz akcesoria niezbędne w łazience, kuchni, garderobie czy jadalni.
W skład Grupy Kapitałowej wchodzi BLACK RED WHITE S.A. i 21 spółek zależnych, w tym 11 podmiotów zagranicznych zlokalizowanych na Ukrainie, Białorusi, Słowacji, Węgrzech, w Rosji oraz Bośni i Hercegowinie. Działalność produkcyjna na rzecz Black Red White prowadzona jest w 21 zakładach produkcyjnych w Polsce i za granicą.

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.