• Kuchnia dopasowana do Ciebie – nowa kampania Black Red White
Black Red White z dwiema nagrodami na targach Meble Polska 2018
Poznaj tajniki komfortowej sypialni
Klasa o profilu wielozawodowym pod patronatem Black Red White

W Zespole Szkół Zawodowych i Ogólnokształcących w Biłgoraju powstanie pierwsza klasa o profilu wielozawodowym, którą swoim patronatem objęła firma Black Red White. Dzięki zapoczątkowanej współpracy uczniowie będą mieli okazję zdobyć niezbędną wiedzę, doświadczenie oraz kwalifikacje potrzebne do wykonywania pracy w jednej z największych firm meblarskich w Polsce.
Black Red White poszukuje nowej agencji kreatywnej

Black Red White – największa grupa meblarska w Polsce, ogłosiła przetarg na nową agencję kreatywną. Do udziału w konkursie ofert marka zaprosiła 7 wybranych firm specjalizujących się w tworzeniu strategii marketingowych. Wynik postępowania przetargowego będzie znany na początku czerwca.
Kuchnia dopasowana do Ciebie – nowa kampania Black Red White

„Kuchnia dopasowana do Ciebie” to hasło przewodnie najnowszej kampanii Black Red White, która wystartowała w ramach platformy komunikacyjnej „Dziękujemy, że tworzysz Dom”. Marka promuje w niej szeroką ofertę kuchni na wymiar Senso Kitchens, dzięki której każdy może stworzyć przestrzeń dopasowaną do swoich potrzeb i oczekiwań rodziny.
Szafka Moko TV BOX White ze znakiem „must have 2018”

Szafka rtv Moko TV BOX z kolekcji mebli minimalistycznych Moko od Black Red White otrzymała znak jakości w plebiscycie „must have 2018”, organizowanym przez Łódź Design Festival. Wyróżnienie przyznawane jest polskim projektantom oraz producentom, którzy prezentują najlepsze rozwiązania odzwierciedlające najważniejsze trendy w polskim wzornictwie.
Black Red White z dwiema nagrodami na targach Meble Polska 2018

Black Red White, już po raz drugi, zaprezentowało najnowszą ofertę mebli na Międzynarodowych Targach Poznańskich – Meble Polska 2018. Zarówno stoisko, jak i zaprezentowane kolekcje spotkały się z dużym uznaniem gości oraz ekspertów, którzy w tym roku przyznali marce dwie nagrody – Złoty Medal za kolekcję Rauma oraz statuetkę Acantus Aureus za najlepsze stoisko targowe.
Poznaj tajniki komfortowej sypialni

Głęboki, spokojny sen to podstawa udanego dnia. Odpowiedni wypoczynek pozytywnie wpływa na nasze zdrowie i samopoczucie, daje energię do działania oraz poprawia efektywność w pracy. Gdy jesteśmy niewyspani odczuwamy ciągłe zmęczenie, rozdrażnienie i nie jesteśmy w stanie podołać trudom dnia codziennego. Dlatego tak ważne jest, abyśmy odpowiednio zadbali o aranżację naszej sypialni.
Black Red White kreuje trendy na Targach Meble Polska

Black Red White ponownie zagościło na Targach Meble Polska w Poznaniu – najważniejszym wydarzeniu branży meblarskiej w Polsce. Na największym stoisku targowym marka zaprezentowała wiele nowości oraz mnóstwo inspiracji na 2018 rok.
Domowe projektantki - 3 kroki do stworzenia szafy idealnej

Wystarczy jedno spojrzenie i już wiesz, co na siebie włożyć? Każda kobiety marzy o idealnej szafie, w której będzie mogła ukryć całą swoją garderobę. Swetry, sukienki, akcesoria, obuwie i wszystko na swoim miejscu. Jak jednak wybrać mebel, który sprosta tak wielu wyzwaniom? Dzięki szafom Nadir zaprojektujesz tę idealną - na swoją miarę.
„Dziękujemy, że tworzysz Dom”

Black Red White startuje z kolejną odsłoną kampanii w ramach platformy komunikacyjnej „Dziękujemy, że tworzysz Dom”. W najnowszym spocie telewizyjnym „A kuku!” odnajdziemy ciepłą, domową historię, której akcja rozgrywa się w sypialni.
Zadbaj o nastrój – wyjątkowe lampy i dodatki

Przytulne i klimatyczne wnętrze to marzenie wielu z nas. Ten przyjemny efekt możemy osiągnąć dzięki odpowiednio dobranym dodatkom, a także magii oświetlenia. W ofercie Black Rad White znajdziemy szeroki wybór modnych lamp, które ułatwią to zadanie. O nastrój w domu zadbamy także z pomocą stylowych dodatków, które do 20 lutego objęte są promocją.
Social Media

Zapisz się do naszego newslettera

i sięgnij po codzienną dawkę inspiracji

Black Red White

Black Red White to największa polska grupa meblarska, producent i dystrybutor mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz z ok. 20% udziałem w rynku pod względem wartości sprzedaży.
Już od ponad 25 lat Black Red White proponuje najbardziej rozbudowaną ofertę wyposażenia wnętrz dostępną na rynku – wysokiej jakości meble pokojowe, kuchenne, tapicerowane oraz stoły i krzesła. Wyróżnia je funkcjonalność, nowoczesne rozwiązania technologiczne oraz atrakcyjne i urozmaicone wzornictwo. Dopełnieniem bogatej oferty meblowej są dodatki - tekstylia, oświetlenie, dekoracje, dywany oraz akcesoria niezbędne w łazience, kuchni, garderobie czy jadalni.
W skład Grupy Kapitałowej wchodzi BLACK RED WHITE S.A. i 21 spółek zależnych, w tym 11 podmiotów zagranicznych zlokalizowanych na Ukrainie, Białorusi, Słowacji, Węgrzech, w Rosji oraz Bośni i Hercegowinie. Działalność produkcyjna na rzecz Black Red White prowadzona jest w 21 zakładach produkcyjnych w Polsce i za granicą.