• Domowe projektantki - 3 kroki do stworzenia szafy idealnej
  • „Dziękujemy, że tworzysz Dom”
  • Zadbaj o nastrój – wyjątkowe lampy i dodatki
Domowe projektantki - 3 kroki do stworzenia szafy idealnej
„Dziękujemy, że tworzysz Dom”
Zadbaj o nastrój – wyjątkowe lampy i dodatki
Domowe projektantki - 3 kroki do stworzenia szafy idealnej

Wystarczy jedno spojrzenie i już wiesz, co na siebie włożyć? Każda kobiety marzy o idealnej szafie, w której będzie mogła ukryć całą swoją garderobę. Swetry, sukienki, akcesoria, obuwie i wszystko na swoim miejscu. Jak jednak wybrać mebel, który sprosta tak wielu wyzwaniom? Dzięki szafom Nadir zaprojektujesz tę idealną - na swoją miarę.
„Dziękujemy, że tworzysz Dom”

Black Red White startuje z kolejną odsłoną kampanii w ramach platformy komunikacyjnej „Dziękujemy, że tworzysz Dom”. W najnowszym spocie telewizyjnym „A kuku!” odnajdziemy ciepłą, domową historię, której akcja rozgrywa się w sypialni.
Zadbaj o nastrój – wyjątkowe lampy i dodatki

Przytulne i klimatyczne wnętrze to marzenie wielu z nas. Ten przyjemny efekt możemy osiągnąć dzięki odpowiednio dobranym dodatkom, a także magii oświetlenia. W ofercie Black Rad White znajdziemy szeroki wybór modnych lamp, które ułatwią to zadanie. O nastrój w domu zadbamy także z pomocą stylowych dodatków, które do 20 lutego objęte są promocją.
Black Red White z nowym prezesem

Bogusław Bartczak został nowym prezesem firmy Black Red White. Ze spółką związany jest od września 2017 roku i dotychczas pełnił funkcję doradcy Rady Nadzorczej. Nowe stanowisko objął z początkiem lutego bieżącego roku.
Modne wnętrza w 2018 roku

Każdy nowy rok przynosi nowe trendy w aranżacji i wystroju wnętrz, które warto znać. Mogą okazać się świetną inspiracją dla domowych projektantów przy wprowadzeniu do domu kilku drobnych i efektywnych zmian. W 2018 roku idealnie odnajdą się fani odcieni fioletu, miedzian
Możesz spać spokojnie – sposób na przytulną sypialnię

Piękne, uporządkowane i przytulne – takie powinno być miejsce stworzone z myślą o wypoczynku. Już 18 stycznia w salonach oraz sklepie internetowym Black Red White ruszają specjalne promocje na stylowe tekstylia do sypialni oraz kosze i pudła dekoracyjne.. Dobrze urz
Poznaj tajniki udanego spotkania

Wieczór z kumplami, kolacja z ukochaną – każda okazja jest dobra żeby pokazać siebie od jak najlepszej strony. Do 5 stycznia skorzystaj z promocji w Black Red White i wyposaż swoją kuchnię w stylowe szklanki, kieliszki oraz inne produkty, dzięki którym możesz stać się kolekcjonerem niebanalnych gadżetów, a Twoi goście będą się świetnie bawić na organizowanych przez Ciebie spotkaniach.
Dom w Twoim stylu dzięki nowym kolekcjom mebli Black Red White

Black Red White po raz kolejny poszerza swoją ofertę o nowe kolekcje mebli, które sprawdzą się zarówno w salonie, pokoju młodzieżowym, czy gabinecie. Dzięki propozycjom utrzymanym w różnorodnym charakterze, coś dla siebie znajdą zarówno miłośnicy stylu prowansalskiego, idealnego ładu, vintage, jak też zwolennicy domowych aranżacji rodem z fabrycznych loftów.
Black Red White rozpoczyna współpracę z Havas Media

Black Red White rozstrzygnęło przetarg na dom mediowy. W 2018 roku za kompleksową obsługę marki w zakresie planowania oraz zakupu mediów będzie odpowiadał Havas Media.
Przygotuj swój dom na rodzinną celebrację

Jesienią oraz zimą najwięcej czasu spędzamy z rodziną. W Domu. Gdy pogoda nie sprzyja wychodzeniu na zewnątrz, w zaciszu własnego mieszkania możemy wykreować przestrzeń, która będzie zachęcała do wspólnych spotkań i pozwoli przetrwać chłodne miesiące. Warto skompletować wszystkie akcesoria niezbędne do rodzinnej celebracji, aby cieszyć się każdą chwilą spędzoną z najbliższymi.
Social Media

Zapisz się do naszego newslettera

i sięgnij po codzienną dawkę inspiracji

Black Red White

Black Red White to największa polska grupa meblarska, producent i dystrybutor mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz z ok. 20% udziałem w rynku pod względem wartości sprzedaży.
Już od ponad 25 lat Black Red White proponuje najbardziej rozbudowaną ofertę wyposażenia wnętrz dostępną na rynku – wysokiej jakości meble pokojowe, kuchenne, tapicerowane oraz stoły i krzesła. Wyróżnia je funkcjonalność, nowoczesne rozwiązania technologiczne oraz atrakcyjne i urozmaicone wzornictwo. Dopełnieniem bogatej oferty meblowej są dodatki - tekstylia, oświetlenie, dekoracje, dywany oraz akcesoria niezbędne w łazience, kuchni, garderobie czy jadalni.
W skład Grupy Kapitałowej wchodzi BLACK RED WHITE S.A. i 21 spółek zależnych, w tym 11 podmiotów zagranicznych zlokalizowanych na Ukrainie, Białorusi, Słowacji, Węgrzech, w Rosji oraz Bośni i Hercegowinie. Działalność produkcyjna na rzecz Black Red White prowadzona jest w 21 zakładach produkcyjnych w Polsce i za granicą.