• „Trzech Mistrzów Black Red White” – wystartowała nowa platforma komunikacyjna marki
  • Black Red White wspiera polskie festiwale filmowe
  • Praktyczny poradnik wyboru sofy idealnej
Black Red White wspiera polskie festiwale filmowe
Praktyczny poradnik wyboru sofy idealnej

Black Red White wspiera polskie festiwale filmowe

Festiwale Nowe Horyzonty oraz Dwa Brzegi to jedne z najważniejszych wydarzeń w polskim kalendarzu filmowym. W tym roku marka Black Red White, jako sponsor, wspiera te wyjątkowe święta kina niezależnego.
Praktyczny poradnik wyboru sofy idealnej

Piękna, wygodna, duża, funkcjonalna – czy tak wygląda sofa idealna? To pytanie powinien zadać sobie każdy, kto stoi przed zakupem mebli tapicerowanych do swojego salonu. Jesteś rodzinny, gościnny, kochasz zwierzęta, a możesz uwielbiasz design? Twój wybór powinien być dopasowany do stylu życia, który prowadzisz. Korzystając z porad Black Red White, będzie Ci łatwiej podjąć tę ważną decyzję.

Magiczny świat dziecięcych marzeń

Aranżacja pokoju dziecięcego to nie lada wyzwanie i jednocześnie ogromna przyjemność dla rodziców. To, na jakie zdecydujemy się motywy przewodnie, kolory, dodatki oraz akcesoria, ma wpływ na to, czy dziecko będzie lubiło spędzać tam czas i czy pokój stanie się jego azylem. Nowość w ofercie Black Red White, czyli akcesoria dziecięce, pomogą każdemu rodzicowi stworzyć prawdziwe królestwo zabawy i wypoczynku, które pokocha każdy maluch.
Black Red White rozpoczyna współpracę z Heart&Brain

Black Red White rozstrzygnęło przetarg na agencję reklamową. Heart&Brain będzie odpowiedzialna za strategię kreatywną największej grupy meblarskiej w Polsce.

Black Red White

Black Red White to największa polska grupa meblarska, producent i dystrybutor mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz z ok. 20% udziałem w rynku pod względem wartości sprzedaży.
Już od ponad 25 lat Black Red White proponuje najbardziej rozbudowaną ofertę wyposażenia wnętrz dostępną na rynku – wysokiej jakości meble pokojowe, kuchenne, tapicerowane oraz stoły i krzesła. Wyróżnia je funkcjonalność, nowoczesne rozwiązania technologiczne oraz atrakcyjne i urozmaicone wzornictwo. Dopełnieniem bogatej oferty meblowej są dodatki - tekstylia, oświetlenie, dekoracje, dywany oraz akcesoria niezbędne w łazience, kuchni, garderobie czy jadalni.
W skład Grupy Kapitałowej wchodzi BLACK RED WHITE S.A. i 21 spółek zależnych, w tym 11 podmiotów zagranicznych zlokalizowanych na Ukrainie, Białorusi, Słowacji, Węgrzech, w Rosji oraz Bośni i Hercegowinie. Działalność produkcyjna na rzecz Black Red White prowadzona jest w 21 zakładach produkcyjnych w Polsce i za granicą.